torstai 22. syyskuuta 2016

22.9.2016

Päivän kymmenen asiaa:

1. Lapset nukkuivat viime yönä 19-07 kertaakaan heräämättä! Oli aivan ihmeellinen olo aamulla: tällaista on herätä levänneenä. En herännyt yöllä edes vessaan vaan nukkua posotin ainakin seitsemän yhtäjaksoista tuntia ihanaa, virkistävää unta.

2. Ystävämme olivat meillä monta tuntia ja oli, taas lempiadjektiiviani käyttääkseni, ihanaa. Nakke leikki samanikäisen ystävänsä kanssa, kuopukseni pikkuiseni pysyi hienosti isompien mukana ja minulla ja toisella äidillä juttu luistaa aina vain. Syötiin meillä hyvällä ruokahalulla paistamiani porkkana- ja pinaattilettuja iso pino ja lähdettiin sitten herkkueväiden ja termarikahvien kanssa läheiselle kotieläintilalle, jossa myös vierähti useampi tunti. Olen aivan sanoinkuvaamattoman onnellinen että Nakella on ikioma ystävä, ja siinä samassa paketissa minulla myös!

3. Aamulla oli Naken kolme vuotis-neuvola ja pitkästä aikaa jäi hyvä mieli hänen kanssaan terveydenhuollon palveluissa asioinnin jälkeen. Lastenklinikalla asetelma on aina niin ongelmalähtöinen, "selvitetääs nyt mitä Nakke ei osaa/ ymmärrä" tyyppinen, ja niin oli aiemmin neuvolassakin iän ikuisten maata kohti lörpsähtävien kasvukäyrienkin kanssa. Nyt oli tosi rentoa ja Nakke sai paljon kehuja, ja olikin kyllä taas todella reipas ja hienosti jutteli terveydenhoitajan kanssa.

4. Leikkasin kuopukseni hiukset, niistä tuli aivan hirveät ja olen syvästi pahoillani suloisen tyttäreni puolesta, että hän joutuu edustamaan itseään näyttäen 17 vuoden takaiselta Nick Carterilta tai muulta 2000 luvun alun poikabändin blondilta pottapäältä.

5. Tein pitkästä aikaa kahvakuulatreenin.

6. Lapset nukahtivat alle vartissa ilman mainittavampia itkuja kumpikin omaan sänkyynsä!!

7. Kuopuksella on uusi supersöpö vitsi, jossa hän läpsäyttää käden avonaiselle suulleen hämmästyksen merkiksi ja taapertaa silmät pyöreinä touhuissaan. Ei ole söpömpää! Hän on kuin se Whatsapp-sovelluksen apina-hymiö, ei kun siis emoji.

8. Käytiin Naken kanssa neuvolareisulla kirjastossa.

9. Täytin hakemuksen tukiperheeksi, joskin Ville oli sitä mieltä että koska käsialastani ei saa mitään selvää ("siis mitä tässä lukee..? Mikä tuo pupu on??" Tarkoittaen kirjainyjdistelmää a ja r ja sanaa arvostaen, hitto soikoon) ja laitoin aika monia vastauksia vahingossa vääriin kohtiin, niin tokkopa he edes moista hakemusta käsittelevät. Hah, hah.

10. Katsoin uuden talkshown Nieminen&Lahtinen ja hörähtelin ääneen.

2 kommenttia:

  1. :D Paha, kun vanhemmat saa päättää lastensa tyylin. Voi vauva-rukkaa: Nick Carter :,D xDD.
    K

    VastaaPoista

Mitäs mietit?