tiistai 10. toukokuuta 2011

Sama itsetuntemuksen puute oli vaivannut häntä jo vuosia.

Tiedättekö, mikä minussa on vikana? Noh, miten voisittekaan, mutta minäpä kerron. Itsetuntemuksen puute, se se on. Esimerkiksi tänään, minulla oli kahdeksitoista aika kynsisalonkiin geelikynsien laittoon. Laitoin kellon soimaan 7:40, että ehdin ennen kynsiä käydä salilla tai lenkillä. No, heräsin kymmeneltä. Söin verkkaiseen tapaani aamupalaa ja laitoin naamaani kuntoon, ja ajattelin samalla että no minäpä kävelen sinne, ja lähden vielä sen verran ajoissa, että ehdin matkalla käydä kaupassa ostamassa eräitä kapineita. Jossain vaiheessa tajusin, etten ehdikään kävellä. Hyppäsin ratikkaan ja keskustassa metroon ja ehdin nippa nappa perille. Ja voi pettymyksen määrää, taaskaan en voinut käsittää miten aikataulu petti. Vaikka niin oli hyvin suunniteltu. Hidas, laiska.

Kirjoitan sen nyt ylös, ettei jatkossa tarvitse pettyä: Sinä et ole aamuihminen. Se ei ole sinun huonouttasi, mutta voisit jo lopettaa epäreaalististen elämää suurempien tavoitteiden asettamisen ennen aamukahvia. Ja se, että se aamukahvi on kello yhdeltätai kahdelta, on ihan fine. Muta yritä nyt muistaa tämä, niin ei aina tarvitse haihatella. Yritä muistaa tämä, niin voit vain lipua läpi elämän eteerisenä ja seesteisenä täydellistä itsetuntemusta säteillen, rauhallisena, varmana, itsetyytyväisenä. 

2 kommenttia:

  1. oot niin fiksu <3 ja totta, miks yrittääkään tehdä vastoin "omaa luontoaan" kun joutuu sitte kuitenki aina vaa pettymään ( i soooooo know the feeling xD ). se on tosiaan hyvin suunniteltu sitte ku se toimii itellään, ei todellakaan haittaa yhtään, jos suunnitelmaan kuuluu, että alkaa "toimimaan" sitte päivällä, kunhan aikataulu pitää! (: Tulipas taas niin outo selostus, mutta pointti on, että oot kyllä järkevä ku kuitenkin tajuat noi asiat, toisin kuin eräät...
    -zazuuu

    VastaaPoista
  2. Minäkö fiksu :D

    Ja tosiaan miks ees pitää hulluna suunnitella, vapaapäivistäkin menee helposti hohto jos on kauheesti suunnitelmia. Sanotaan, että luovuus herää tylsyydestä :)

    VastaaPoista

Mitäs mietit?