tiistai 19. heinäkuuta 2011

Eräs kiva viikonloppu

Viikonloppu oli intensiivinen. Äiti ja isä olivat meillä torstaista lauantaihin, pikkusiskoni toisen siskoseni luona. Vietettiin perheaikaa: käytiin päivällistämässä Morrisonissa (nam!), pyörittiin perjantai Tallinnassa ja lauantaina oltiin  nuorimman siskoni kanssa Lintsillä. Tallinnassakäveltiin viehättävässä Kadriorgin puistossa, shoppailtiin Bershkassa, Bull & Bearissa ja Stradivariuksessa, käväistiin vanhassa kaupungissa, syötiin ihana lounas alkupaloineen, viineineen, ruokaryyppyineen ja pihveineen (olin ihan pökerryksissä ja hiprakassa, kun hoiputtiin tuolta pois) ja pelattiin laivan baarissa korttia. Ostin ihanan hajuveden ja rakastan sitä niin että ajattelin: voisin mennä naimisiin tän kanssa, mutta se nyt ehkä olisi vähän liioiteltua.

Lintsillä kieputtiin kaiken maailman vemputtimissa ja koin kamalia, ahdistavia kauhunhetkiä maailmanpyörässä. En mene siihen enää koskaan! Miksei siinä voi olla turvavöitä ja kattoa! En tiedä pelkäsinkö enemmän laitteen putoamista vai sitä, että sekoan ja päätän hypätä alas. Se olisi käynyt niin helposti... Ei siis todellakaan ollut mitään hyppyhaluja, jäkitin korin pohjalla koko painollani ja puristin tankoa rystyset valkosina, mutta, niin... Muuten oli hauskaa siskon kanssa, naurettiin kuin pöhköt ja ahtauduttiin laitteissa vierekkäin, liiskattiin toisiamme seiniin (tai no, ehkä lähinnä minä, jättiläinen, liiskasin).
Lauantai-iltana käytiin vielä sisko-kultien kanssa DTM:ssä tanssimassa. Tykkäsin miljoona kertaa enemmän yläkerran vanhoista veisuista kootusta potpurista (katson sineen taivaan, äidin pikku poika..., Ei oo, ei tuu!..., ym. ym. "ikivihreitä") kuin alakerran nykymusiikista, jossa en erottanut milloin kappaleet vaihtuivat enkä tunnistanut esittäjiä. Mutta en kokenut kertaakaan vanhaa tuttuani "miksen ole kotona sohvannurkassa villasukissa lukemassa ihanaa kirjaa" - oloa, joka niin usein baarissa yllättää, että sinänsä ei pöllömpää. Käytiin vielä Mäkkärissä kotiin lähtiessämme ja sitten yksin kävellessäni ohitseni ajoi viisi venäjänkielistä poikaa, jotka kiljuivat minut nähdessään "Privjet! Prostituska!". En osaa venäjää mutta luulen käsittäneeni viestin... Jostain syystä tuo nauratti kuitenkin kamalasti seuraavana päivänä.

Huomenna, viikon ainoana vapaapäivänäni, haluaisin mennä rannalle ja saada kivan rusketuksen. Toteutukoon toiveeni.

3 kommenttia:

  1. Oli kyllä kerrassaan hyvä viikonloppu <3 hirveesti naurattaa toi juttu noista venäläisistä pojista xD ja repeilen vieläkin ääneen ku muistan olon siinä "hävittäjässä": kun yritin samaan aikaan pitää itseni tyynenä siinä (hirveässä) laitteessa, ja irrottaa sun kädet mun ympäriltä (?) :DD good times indeed.

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä hyviä aikoja <3 Ja paljon hubaa! Paljon kivoja muistoja talletettavaks sydäntemme muistoarkkuihin ;)

    VastaaPoista
  3. Ahhahahaha, tuo huutelu vaan naurattaa vieläkin =DDDD

    VastaaPoista

Mitäs mietit?