keskiviikko 19. lokakuuta 2011

viiden päivän vapaat

Olen viettänyt hyviä päiviä, vapaita päiviä. Sain ystäväni ja kummipoikani Helsinkiin lauantaiyönä, he lähtivät tänään. Ensimmäinen yö meni meillä ja loput hotellissa. Rakastun kummipoikaani koko ajan enemmän, hän on puolitoista-vuotias eikä enää vauva, hän on pieni ihminen jolla on oma temperamentti, omat vitsit ja kujeet, omat kiukunaiheet, mielenkiinnonkohteet. Hän on suloinen, sanalla sanoen suloinen. Oli ihanaa päästä taas juttelemaan ystävän kanssa, meillä on omat pienet vitsimme joille nauramme katketaksemme, ja niin pitkä yhteinen historia takana että yhdessäolomme on täysin mutkatonta, tuttua.

Ajelimme sunnuntaina Porvooseen. Onpa se viehättävä kaupunki! Asuisin siellä mielelläni, hoin monta kertaa päivän aikana, kyllä täällä voisi ihminen asua ja olla onnellinen, miksei täällä voisi?. Kiertelimme Porvoon vanhassa kaupungissa, räpsimme kuvia ja kävimme söpöissä sisustuskaupoissa. Ostin maatuska-korun, taskupeilin, avaimenperän ja korvikset. Söimme hyvin ja kävelimme jalkamme kipeiksi mukulakivikaduilla.



Maanantaina oltiin Tallinnassa, päivä oli kiva ja väsyttävä. Ostin kahdet housut, kaksi pulloa viinaa ja kasan koruja, kuuntelin kaunista viron kieltä ja ajattelin taas, rakastan tätä kaupunkia. 

Eilen vetkuiltiin hotellilla, naurettiin ja juteltiin ja sain satamiljoonaa intohimoista pusua kummipojaltani. Käytiin Stockmannilla katsomassa papukaijoja ja kaupoilla pyörähtämässä, käveltiin kaivopuistoon ja oltiin leikkipuistossa, ihailtiin Eiran hienoja taloja.




Tänään he lähtivät, siivosin ja nukahdin sohvalle, olo on tyhjä ja täysi samanaikaisesti ja hymy hiipii kuin väkisin.

4 kommenttia:

  1. Vuosisata on kulunut viime vierailustani tänne ja tadaa, olet vaihtanut lookkiasi. Hyvältä näyttää!

    Kerttu (päätin sitten sivuston lookin muutoksen myötä vihdoin vaihtaa nimeäni aka poistaa "nimimerkin")

    VastaaPoista
  2. Oi, ihana oli lukee tää "lomakertomus" tälleen jälkikäteen ja muistella reissua!

    Ihana oli käydä ja viettää aikaa teiän sisarusten kanssa :) Me nukuttiin T:n kanssa torstaina reissun jälkeen yhdessä 5 tunnin päikkärit :D Raskas, mutta taas niin antoisa reissu! :) Hihityttää vieläkin "kummi oli vähän liian avulias vaipan tarkistuksessa" ym. jutut :D

    Ihanasti olit kirjottanu pikku-T:stä <3 En voi muutakuin todeta taas tämän reissun jälkeen, ja muutenkin, että T:llä on kyllä maailman paras kummi!

    -Miia

    VastaaPoista
  3. Ohho, kylläpä teillä väsymys painoi! Mäkin nukuin kyllä heti hyvästiemme jälkeen. :D Muakin naurattaa vielä kaikki jutut, just tuo vaippajuttu, se avainsekoilu laivalla ym ym :D

    Kiitos kummi-tunnustuksesta, se lämmittää kovasti mieltäni <3 On ihanaa olla T-pikkuisen kummi ja oppia tuntemaan sitä pientä ihmistä koko ajan enemmän. On naurattanu sekin, kun makasin siellä teiän hotskun sängyllä ja T tuli mun selkään pomppimaan ja ratsastamaan, ihana! :D

    VastaaPoista

Mitäs mietit?