tiistai 25. elokuuta 2015

Blogiin liittyviä pohdintoja

Mietin perustanko uuden blogin vai jatkan tätä vanhaa erinäisillä muutoksilla. Blogista haluaisin:

- Selkeämmän. Ei miljoonia kategorioita, erilaisia tekstinkäsittelyjä jne
- Mahdollisesti visuaalisemman eli tekstin ohelle kuvia. Haluan kuitenkin säilyttää nykyisen tasoisen nimettömyyden ja etenkään en missään tapauksesssa halua että lapseni ovat tunnistettavissa kuvista
- Uuden bannerin
- Avoimemman tatsin kirjoittamiseen. Tämä on haastavin osuu. Välillä tekisi mieli haukkua koko parisuhde lyttyyn ja puida avoimesti työasioita, mutten halua tehdä sitä, koska blogia lukee tutut ihmiset ja ei olisi reilua minun täällä ryöpyttää ihmisiä/ asioita jotka hekin tuntevat. 

Hmmmm. 

Ehkä alan vähän siivoilla tätä vanhaa.

Bloggausmielekkyyttä hankaloittaa sekin, ettei minulla ole tietokonetta. Saan tietysti vapaasti käyttää tätä Villen, mutta tämä tuntuu vieraalta, näppäimistökin niin herkkä että teen jatkuvasti virheitä. Niin hullulta kuin kuulostaakin niin helpoimmaksi koen kännykällä bloggaamisen, vaikka siinä asetukset menevätkin vinksalleen ja teksti pomppii miten satun.

Mutta - blogin elvytystalkoot alkakoon.

4 kommenttia:

 1. Osta iPad tai jokin muu tabletti. Toooosi kätevä. Ei meilläkään ole kuin Heidillä läppäri ja sekin muuttaa Heidin kanssa Joensuuhun. Kaikilla meillä on omat iPadit ja mulla lisäks vielä työkäytössä toinen. Todella kätevää, en vaihtais mistään hinnasta tätä kapistusta pois.
  Ja blokistasi olen tykännyt. Kuvat olis tietty kiva lisä. Joskus sulla taisi ollakin jotain kuvia. Ainakin silloin, kun olit Luxemburgissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo multa itseasiassa löytyy tabletti, laiskanlaisesti sitä käytän. Ehkä tässä vielä innostun! :D

   Poista
 2. Mä tykkään tästä blogista, mutta varmasti kaikenlainen selkeyttäminen tuntuu loogiselta tavoitteelta. Kuvat on tietty kivoja, vaikka niitä voin muitakin kanavia pitkin seurailla.
  Rauhassa vaan, ei kiirettä.

  K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hiljaa hyvä tulee! Pitää ootella "inspistä" :D

   Poista

Mitäs mietit?