torstai 21. heinäkuuta 2016

Loman kynnyksellä

Meillä on nyt ollut jokusen viikon aika kiva tunnelma kotona. Naken väkivalta-vaihe on laantunut murto-osaan siitä mitä se oli, mikä vaikuttaa ratkaisevasti koko kodin ilmapiiriin. Muutenkin hän on ollut tyytyväinen ja vähä-uhmainen - ihanan hassutteleva ja myös aina yllättävänkin oivaltava melkein kolme-vuotias.

Vauva on taitava ja rasittava, koko ajan kiivenneenä pöydälle, muuttolaatikoiden päälle, vessanpöntön päälle ja ihan minne vain kiivetä voi. Tänään heräsin kello 0.30, kun vauva oli itsenäisesti herännyt ja tullut kierreportaat alakertaan. Heräsin ääneen joka kuului kun playstation napsautettiin päälle ja hain vauvan jatkamaan unia. Hän on hyvin topakka ja päättäväinen ja ottaa äänen avuksi kun keinot loppuvat. Niin ja hän rakastaa makeaa! 

Kävimme eilen Villen kanssa avaamassa asuntosäästötilin. Yhtäkkiä on hirveästi alkanut kyrsiä tämä vuokralla asuminen. Nyt yritämmekin, että siihen mennessä kun Nakke aloittaa koulun olemme saaneet käsirahan säästettyä ja pääsemme asettumaan aloillemme ikiomaan kotiin. 

Olen koko viikon ollut tolkuttoman väsynyt, tekisi mieli vain nukkua. Keho taitaa jo höllätä kun viikon päästä alkaa loma. Loma, jo pelkkä sana on kielellä maukas, llllloma. 

3 kommenttia:

 1. Apua, joko vauva on noin taitava :D. Suorastaan pelottavan taitava. Ja utelias, jännä, että malttoi lähteä kaikkien muiden nukkuessa. Tsemppiä, kohta olette yhdessä kerroksessa.

  Ja hyvää loman odotusta myös! Kohta se on.

  K

  VastaaPoista
 2. Joo muakin vähän hirvittää noi vauvan taidot :-D Tänään se lenti tuolilla nurin keikkuessaan siinä... Ei kyllä vauhtia hidastanu yhtään. Pahat noi yölliset hatkat kyllä :-D

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Onpa hän sitkeä. Toivottavasti ei menetä tuota luonteenpiirrettä kasvaessaan.

  VastaaPoista

Mitäs mietit?