keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Arki

Olin tänään kiukkuisella tuulella töissä. Väsytti kamalasti, kun iltavuorojen jälkeen piti kääntää rytmi aamuihin, työkaverit olivat sellaisia, joiden kanssa vuorossa teen aina "likaisen" työn, päätä särki, väsytti niin, vitutti. En puhunut kellekään ellei ollut pakko, ja sitten kahdeltatoista hengähdin ja pidettiin viikkopalaveri ja kotiinlähtö lähestyi ja ajattelin, laiskoja nuo työkaverini mutta ihmisinä ja naisina mukavia, päänsärky menee ohi, kotona pääsen nukkumaan jos haluan, olen ollut tänäänkin ahkera ja lopulta varmasti oikein mukava toisille, kaikesta kurjasta huolimatta. 

Kotona tein pizzaa ja ollaan vietetty flunssaisen Villeni kanssa koti-iltaa. Tiskasin ja herkuttelin pizzalla ja makasin sohvalla, ja houkuttelin Villen kimppasuihkuun, ja Ville sanoi ainakin viisi kertaa et sitten yritä vietellä mua. Vähän naurettiin.

Olin eilen ja toissapäivänä salilla. Eilen juoksin pari kilsaa juoksumatolla (ah!) ja tein pelkkiä jalkoja ja vatsoja, koska edellisellä kerralla reväytin jotenkin käteni. Käsi on nyt ok ja odotan huomista, kun pääsen töistä jo kahdeltatoista ja pääsen salille ja etenkin juoksumatolle ja sitten saunaan.

Nyt Ruotsin miljonääriäidit ja aktiivista oman elämän unohdusta. Huomenna on eri meininki.

1 kommentti:

  1. Sportti-Reetta, ei anna käden revähtämisenkään estää kuntoilua, oot idolini xD hmm...ite en oo aikoihin (ikinä) tehnyt mitään noin sporttista, että huh huh vaan.
    -Annastiina

    VastaaPoista

Mitäs mietit?