tiistai 29. marraskuuta 2011

Pieni elokuva-arviointi

Olen katsonut tässä kuussa paljon kuvia ja nyt seuraa pieni arvosteluni. Tähtiä annan yhdestä viiteen ja leffoja arvioin ensisijaisesti sen omista lähtökohdista käsin. Eli viiden tähden elokuvat eivät välttämättä ole lempileffojani, vaan mielestäni vain täydellisiä siinä omassa kokonaisuudesssaan. Samoin jollekin elokuvalle saatan antaa useamman tähden, vaikka se olisi minusta tylsä tai muuten ikävä, jos se on kuitenkin mielestäni hienosti tehty. No niin, tämä virallisen intron jälkeen aloittakaamme. On aikaa kymmenen minuuttia ennen kuin pitää mennä pesemään hiusväri pois.

The Tourist ***

Kyllä, nukahdin kesken enkä katsoisi uudestaan, mutta: näyttelijät olivat hyviä, elokuva oli tyylikkäästi tehtyä. Jos sattuu tykkäämään tuollaisesta toiminnallisesta lajityypistä...

Vähän kunnioitusta **

Harkitsin jo yhtä tähteä, ja ehkä se olisi oikeutetumpi. Naiivi, kömpelö, epäuskottava, teennäinen, lapsellinen elokuva. Sääli, koska tarina olisi ollut minusta mielenkiintoinen ja aihe uusi ja kiinnostava.

Pihalla *****

Voi että, tykkäsin! Uskottava, herttainen, jäi hyvä mieli.

Precious ****

Ehkä tällekin olisi pitänyt antaa viisi tähteä, mutta kun uskon, että tästä oltaisiin voitu saada vielä enemmän koskettava.

Piukat paikat *****

Ensimmäinen Marilyn-leffani. Olen rakastunut! Hauska elokuva, sai nauraa. Ja Marilynin mieletön karisma ja kauneus!

Seven Years in Tibet ****

Hidastempoinen, viehättävä, kaunis, kiinnostava. Ja "nuori" nuori Brad Pitt...

 Hella W ****

Missä kuljimme kerran ****


Ja nyt pesuille, ja jo kohta punainen kutri leimahtaa!


P.S. Maailman ihanin kirjan nimi: Säihkenäyttämö - On neidolla punapaula kun tanssihin käy (Monika Fagerholm).

2 kommenttia:

  1. Oi vähä kiva että oot nähny tommosia kivoja leffoja, se on kyllä piristävää (: ku inhaa jos kaikille olisit antanu jotain kaks tähtee :D burn toi "nuori" Brad Pitt xD
    -Zazu (hmm, miksköhän mä vaa en voi laittaa mun oikeeta nimee tohon...noo, Simo ei voi paljastua...ei vois oudompia juttuja nyt olla)

    VastaaPoista
  2. Jopa Turisti sai kolme tähteä ;) Ainut huono noista katsomistani oli tuo Vähän kunnioitusta, ihan luokattoman lapsellinen elokuva!

    Hahaha Simo :D :D

    VastaaPoista

Mitäs mietit?