sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Viideltä saunaan, ja?

Valvoin kuusi yötä ansiokkaasti, sain rytmini käännettyä mallikkaasti ja vietin hyvin ansaitun kolmen päivän vapaan. pitkästä aikaa vapaa viikonloppu Helsingissä! Otin siitä kaiken irti ja olin siskoni luona perjantaista tähän aamuun. Toinenkin siskoni tuli sinne ja saatiin viettää onnellista aikaa kolmestaan. Käytiin kahdessa baarissa, pukeuduttiin nätteihin mekkoihin, syötiin ja juotiin hyvin, käytiin ihanalla brunssilla, pyörittiin kaupungilla, katsottiin dvd:ltä ikivanhaa Roswell-sarjaa, juteltiin, naurettiin, otettiin päikkärit, juteltiin lisää, naurettiin vielä. Oli ihana viikonloppu. Tänään kun tulin kotiin tuntui kuin olisin ollut lomalla. 


Tänään olen siivonnut, pessyt pyykkiä, tehnyt hampurilaisia, syönyt kulhollisen omenaa, verigreippiä ja appelsiinia (jotka myyjän mukaan ovat niin mehukkaita, että niitä pitäisi ostaa kymmenen kilon laatikoissa), käynyt kuntosalilla, korjannut kaksi rannekoruani ja maannut monen Ally McBeal-jakson verran sohvalla. Vuorotyöläisenä sitä unohtaa, että tällaisiakin voisivat sunnuntait olla, ja viikonloput.

3 kommenttia:

 1. Teil on ollu ihana viikonloppu! <3 Voi vitsit, kuulostaa niin rennolta ja niin, ihanalta! Ehkä ensi kesänä voitais vastaavasti viettää aikaa, jos pikku-T jäis kotiin tai menis vaikka yöks Turkkuseen mummille.

  Suunnittelee: Miia

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä huippua! <3 i-h-a-n-a-a (:
  -zazu

  VastaaPoista
 3. Miia, suunnitelmasi kuulostaa hyviltä! Vaikka haaveilen kyllä myös, että tulisitte taas sekä sinä että pikku-T ja saatais toteutettua Suomenlinna-retki ym. Ehkä molemmat onnistuis!! :)

  Zazu-mussukka, oli! <3

  VastaaPoista

Mitäs mietit?