tiistai 28. helmikuuta 2012

Tavikset tahtovat tositv:n

Muutamia hajanaisia juttuja viime päiviltä:

Olin äsken juuri tulossa kirjoittamaan, kuinka olen nykyään onnellinen. Ihan jollain uudella tavalla. En ole sen rikkaampi kuin yleensäkään, en ole saanut uutta ystävää enkä edes pientä kissanpentua (vaikka haluaisinkin sellaisen ihan kauheasti). Olen yhtä terve kuin aina ja yhtä samannäköinen kuin aina enkä ole saanut sen ihmeepiä kehuja muilta ihmisiltä. Tämä onnellisuus on minussa. Yhä useammin tuntuu etten ole enää kiireinen vaan minulla on kaikki maailman aika, koska aika on tässä ja nyt, aika on hetki, onni, läsnäolo, tämä kaikki, nyt. Olen löytänyt itseni lumoutumasta pienistä asioista, kuten yksi päivä syödessäni appelsiinia, olin töissä ja sillä hetkellä yksin olohuoneessamme, olin nostanut jalat tuolille ja oli hiljaista, appelsiini oli niin mehukas että melkein hajosi sormiin. En malttanut olla muussaamatta sitä vähän, se oli tahmeaa ja märkää ja ihanaa, maistui täydelliseltä. Se hetki. Välillä pestessäni kasvojani pysähdyn siihen, miten ihanalta oma kosketukseni tuntuu, miten suloiselta vesi, miten pehmeältä poski. Sitten ravistan itseni hetkestä ja jatkan.

Olin siis tulossa kirjoittamaan noin, kun katsoinkin yhden jakson Ally McBealia ja voi ei, ei, täysin varoittamatta tuli jakso jossa Billy kuoli. Ei! Itkin silmät päästäni, nenän punaiseksi, vaikersin ei ei ei ei ei ei miks teette näin inhottavasti. Juuri kun Billy alkoi muuttua mielenkiintoiseksi (ja tähän taustalle soimaan There's a new man in tow) hän kuoli. No okei, tuo oli vähän ikävästi sanottu. (Juuri kun hänen kirjoituksensa alkoi muuttua mielenkiintoiseksi, hän alkoi pahoitella. :-D)


Tuossa videolla on muuten yksi kaikkein aikojen Ally mc Beal - suosikkikohtani. Huomatkaa, että mitään musiikkia ei oikeasti ole vaan he kaikki vaan antavat musiikin vallata mielensä ja Barry Whiten ottaa heidät valtaansa. 

Toinen lempikohtani on se, kun John tulee oikeudesta tuiman ja vaikuttavan näköisenä - kunnes salkku räpsähtää yhtäkkiä auki eikä siellä ole mitään. Nauran myös joka kerta kun näissä kolmannen tuotantokauden jaksoissa Billy marssii esiin kamala kumipukuisten naisten armeija mukanaan blondatuissa hiuksissaan, ja nauran Allyn ilmeelle kun hän läiskäyttää lapaset yhteen ja - no mutta hei, eiväthän nämä jutut nyt ketään kiinnosta.

2 kommenttia:

  1. Hahaha, vähän hyvä kohta tosta sarjasta :DD Jonkun sarjan hahmon kuoleminen on kyllä niin inhottavaa, i feel your pain :S sitä lukuunottamatta ihanan positiivinen postaus (:
    -Zazuuu

    VastaaPoista
  2. Joo, tykkään erityisesti siitä kun Ling yhtyy tanssiin - tuohon asti se on ollu sarjassa kylmä ja ilkeä mutta tuossa siitä ekaa kertaa paljastui kiva hulluttelija.

    Joo miks niiden pitää antaa jonkun kuolla?? Se tuli niin äkkiä :(

    VastaaPoista

Mitäs mietit?