torstai 3. tammikuuta 2013

Pieni tilannekatsaus sairastupaan

Tajusin, että ylihuomenna pitää olla reippaana töissä ja olenkin tänään yrittänyt tehdä muutakin kuin maata. Siivosin sillä aikaa kun Ville kävi kaupassa, hiki vain valui ja jälkeenpäin tuntui kuumeiselta. Makasin kahden huovan alla ja lepäsin tuosta koetuksesta. Äsken käytiin - hohdokas elämämme - hakemassa huoltoasemalta hampurilaiset. Hoputin Villeä lähtöön ja hän katsoi kukallisia sortsejani, kysyi lähetsä noissa. Vaihdoin kukalliset pyjamahousut ja Ville kysyi ootsä unohtanu missä vaatteissa ulkona ollaan. Mutta laitoin siihen päälle vielä toppahousut. 


4 kommenttia:

 1. Hyvä että muistit laittaa toppahousut jalkaan, ettei seuraavaksi olisi tullut pissitulehdus tai peppupaleltuma! Toivottavasti olet jo tervehtynyt! En malta odottaa vuotta 2013, uskon että tänä vuonna tapahtuu hyviä asioita! :)

  -Miia

  VastaaPoista
 2. Mäkin uskon! :)

  Joo onneks muistin :D Vältyin pissatulehdukselta. Muuten onkin kaiken maailman vaivoja nyt, korvatulehdukseen syödyt antibiootit toi hiivan, flunssa vaivaa, hampaat vaivaa. Pikkuvaivoja, mutta miks kaikki päällekäin??

  VastaaPoista
 3. Yh inhoittavaa, että koet hyökkäystä monelta rintamalta. Jaksamista!

  K

  VastaaPoista
 4. Joo nyt on kyllä paljon vaivoja. Yksistään ihan asiallisia :D, mutta harmi että paljon nyt yhtaikaa.

  VastaaPoista

Mitäs mietit?