keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Vapaiden kynnyksellä

Heippa yövuorosta!

On jotenkin tosi onnellinen ja rakastunut mieli. Villen kanssa menee hyvin, tai ehkä samalla tavalla kuin yleensä mutta tänään havahduin siihen, miten paljon lämpöä ja rakkautta meidän suhteessa on. Hellyyttä ja läheisyyttä. Iloa ja hyväksyntää. Hyviä asioita.

Ennen tänne töihin tuloani värjäsin hiukset ja pidin kasvonaamiota. Puhuin siskon kanssa ja pesin pyykkiä, vaihdoin lakanat. Paljon ehtii kun vain tekee. Ja paljon aikaa kuluu siihen ettei tee oikein mitään. Aika, tuo aikamme ristiriitainen käsite, heh.

Olen tässä töiden ohessa katsellut vanhoja Salkkareita. Siinä ja siinä ettei ole turhan hidastempoista näin yövuoroon, mutta kun tekee välillä hommia niin hyvin pysyy hereillä. Leivoin mokkapalojakin! Tuli tosi hyviä.

Olen katsonut pari ihanaa leffaa näissä yövuoroissa: Kuudennen kerroksen naiset ja Anonyymit Romantikot. Molemmat ovat ranskalaisia ja niin, niin ihania. Välillä ajattelen, että ranskan kieli kuulostaa ihan oksettavalta, mutta nyt taas tunsin miten se oikein hellii korvia.

Tänään, kunhan olen päässyt töistä, nukkunut ja herännyt, menen kynsihuoltoon ja siitä ystäväni kanssa kahville. Perjantaina saan ystävämme kylään. Pitkät vapaat on aluillaan, life is goood.

5 kommenttia:

 1. Jollakin tapaa aina"kadehdin" noita sun yövuoroputkien loppua, toivoisin omalle ja kaikkien muiden kohdalle samaa vapaiden alun tunnetta, mitä yövuorojen jälkeen näyttää saavan. Mun silmissä sä jotenkin aina palaudut todella nopeasti noista lepakkoöistä ja käyt seuraavana/seuraavina päivinä kaupungilla kivoilla asioilla, ulkoilet tai kuntoilet, tapaat ystäviä jne. Kuulostaa oikein hyvältä vapaiden nauttimiselta.
  Nauti siis.

  Itse olen löytänyt itsestäni nyt joulun jälkeen "rennon himo-opiskelija". Rento-minä ei välitä vaikka kokeet on viikonkuluttua ja en ole alkanut lukea mihinkään, koska himo-opiskelija minä työstää konfliktianalyysiä intopinkeänä kellonajasta riippumatta. Todella kivaa tehdä pitkästä aikaa jotain, mikä todella tuntuu hyvältä ja mielenkiintoiselta. Ei sillä, että muut koulujutut ei olisi olleet mielenkiintoisia, mutta tää konfliktin toimijat analyysi nyt vaan on kolahtanut aivan erityisellä tavalla. Harmi, että kohta tää pitää antaa pois.

  Mukavia vapaita toivottaa ei vapaa K

  VastaaPoista
 2. Turha kadehtia (" ;)), en ite erityisemmin tykkää noista. Järkkään aina kivaa tekemistä just siks että saisin hyvin käännettyä rytmini, mutta koen kyllä jokseenkin epämiellyttävänä sen puolipöhnäisen olon. Onneks se on vaan sen yhen illan murhe aina.

  Rentous ja himo-ahkeruus on varmaan hyvä yhdistelmä!

  VastaaPoista
 3. Haha, kiva, että oon omassa päässäni onnistunut "romantisoimaan" vapaiden alun yövuorojen jälkeen..
  Kirjoittele taas, kun kerkeät: oon nyt käynyt joka päivä kyttäämässä, olisiko uusia tekstejä.

  K

  VastaaPoista
 4. Ah joo :) Aikaa kyllä olisi, mutta oon ollu aika väsyny enkä tiiä mitä kirjoittaisin. Mut kirjota sä kirje kun kerkeät, vai jäikö se sun vuoroon?

  VastaaPoista
 5. Kohta pitäis sun postilaatikon kolahtaa.
  =)

  VastaaPoista

Mitäs mietit?