sunnuntai 16. marraskuuta 2014

synttärit, unikoulu, levottomat unet ym. viikon jutut

Taas on viikko hujahtanut! Sunnuntai-ilta ja kulunut viikko pakettiin:

- Aloin opettaa Nakkea nukahtamaan yksin päiväunille. Tänään oli neljäs päivä. Olen vähän sekava ja huolestunut, en tiedä teenkö oikein, hänen itkunsa tuntuu kamalalta, samoin kuin tieto siitä että ainut syy miksi hän pysyy sängyssään on se, ettei hän pääse sieltä pois. No, yritys jatkuu.

- Olen ollut miljoonia kertoja leikkipuistossa. Kivointa on kun päästään koko perhe, kuten eilisaamuna.

- Villellä oli tänään synttärit. Annoin lahjaksi ihanan pehmoiset collegepöksyt ja suklaata ja järjestin kahvituksen tarjoiluinaan tekemääni pizzaa, dajm-kakku ja cokista. Kahvitukset ilman kahvia, siis.

- Olen katsonut tosi monta jaksoa Frendejä.

- Pelattiin perjantaina Villen kanssa sanapeliä Naken mentyä nukkumaan. Oli tosi kiva ilta, sai nauraa. Muodostin voitonriemuisana sanan "älä" - tai niin luulin, kunnes Ville kysyi tauon jälkeen: Mitä tuo "lää" niin kun tarkoittaa.

- Olin perjantaina ensin Naken kanssa kaupungilla ja sitten vielä illalla koko porukalla Jumbossa,kun sattui sellainen harvinainen tilaisuus että Ville halusi ostaa vaatteita. Päivällä ostin parit joululahjat ja se homma alkaakin jo olla loppusuoralla.

- Olen nähnyt kamalia,aidontuntuisia,väkivaltaisia unia.

- Nukahdin aamulla istualleni kesken pikku kakkosen (noin mielenkiintoinen ohjlma,kuinka saatoin). Heräsin säpsähtäen kun sylissäni istuva Nakke tuijotti pitkään vakavana. Kädessään hänellä oli pleikkarin ohjain,seuraavaksi olisin varmaan saanut siitä päähän.

- Aloitin joulukorttiaskartelut.

- Juustokastike paloi uunin pohjaan.

- Nyt vielä dajm-kakkua ja Frendejä!

1 kommentti:

  1. "....Heräsin säpsähtäen kun sylissäni istuva Nakke tuijotti pitkään vakavana. Kädessään hänellä oli pleikkarin ohjain,seuraavaksi olisin varmaan saanut siitä päähän." =D =D =D Äiti ei aina ihan pysy mukana =D.

    Kuulostaapa toissa viikko kivalta. Ai kun mullakin olis daim-kakku!

    K

    VastaaPoista

Mitäs mietit?