perjantai 4. joulukuuta 2015

aamun oma hetki

Olen ainoana koko perheestä hereillä. Näin käy nykyään välillä, koska Nakke on alkanut nukkua jopa kahdeksaan ja vauvakin torkkuu tyytyväisenä niin kauan kun vain saa olla kainalossa! Niiden helvetin viiden, kuuden aamujen jälkeen kahdeksan on aivan uskomattoman ihanaa.


Nakke herää yleensä hyväntuulisena ja alkaa heti puhua jostain aiheesta. Eilen hän hieroskeli niskaansa ja sanoi: Minu nitka kipee. Nitka jumi. Hah! Usein hän haluaa että nostan hänet ikkunaan katsomaan onko "lunna satanna". Monena aamuna on myös ihmetelty naapureiden pihalla olevaaa tuulen lennättämää muovikassia. Eilen saatoimme tyytyväisinä todeta, että kassi on otettu sisälle. "Hy-ä, naapri!"


Tänään mennään ennen töitä yhteen ostoskeskukseen. Ostetaan kahmalokaupalla ruokaa ja tavataan Villen täti, jonka kanssa mennään syömään ja saadaan annettua hänelle ilmaislippu huomenna pidettäviin koiranäytttelyihin. Anoppini saa siellä palkinnon työstään kasvattajana. Minä lupasin leipoa pizzaa tarjottavaksi. Tänään jauho pöllyää siis.


On ollut ihan hyvä viikko, mutta olen myös huomannut olleeni aika ärtynyt. Ihmiset ärsyttävät, itsekeskeisyys ja itsekkyys, teennäisyys, uh. Ja nyt alkoi ihan älyttömästi väsyttää tässä vauvan tuhinaa kuunnelessa joten öitä vielä!

2 kommenttia:

 1. Ihania aamuraportteja teillä Naken suusta. "lunna satanna" =D ymmärrän kyllä, että noita raportteja on huomattavasti kivempi ottaa vastaan kasilta kuin kuudelta. Toivottavasti tämä rytmi jatkuu.

  Kivaa leipomispäivää! Mäkin lähden tekee ruokaostoksia. Ihan järkkyä on kyllä ollut huomata, miten paljon tulee syötyä, kun syö kaikki ruuat kotona. (en siis tarkoita, että säisin liikaa vaan yleensä sitä, että ruoka painaa tosi paljon, kun mukana on paljon kasviksia ja hedelmiä joka päivälle) Tai siis, että ei tod. voi käydä vaan kerran viikossa kaupassa, koska kantaminen olis ongelmallista, minkä lisäksi hedelmät ja vihannekset kerkeis mennä vanhaksi. Varmaan sama teillä: eka saa miettiä, että miten kaikki ostokset mahtuu jääkaappiin ja jo parin päivän jälkeen voi taas miettiä, minne ne ruuat hävis.

  Kivaav viikonloppua!

  K

  VastaaPoista
 2. Joo etenkin tuoreita juttuja sais kyllä olla koko ajan kantamassa! Tuntuu et hedelmiä menee kilo tolkulla niin kuin olisin mikäkin komposti :D yritän välillä ostaa ruokaa jemmaan kaappiin/ pakkaseen, mutta aina yllätyn miten nopeesti ne hupenee! Ylipäänsä ihan näin yltäkylläisyydessä elävänäkin yllättävän paljon aikaa, rahaa ja vaivaa menee ruoan ympärillä "nyhräämiseen"!

  VastaaPoista

Mitäs mietit?