sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Lovee

Löysin tällaisen rakkaushommelin yhdestä bloguista ja vastaanpa siihen nyt aikani kuluksi. Elikkä:Mistä lähtien yhdessä?
♥ 7.6.2006.


Onko hän sinun ensimmäinen seurustelukumppanisi?
♥ Ei, mutta ensimmäinen sellainen vakavasti otettava. Tai otin mä ne aiemmatkin vakavasti, mutta, no joo.

Oletteko kihloissa?

♥ Ollaan.

Asutteko yhdessä?

♥ Kyllä.

Kumpi "löysi" kumman?

♥ No minähän olin katellu Villeä jo aiemmin kylillä, mutta ei oltu juteltu tai mitään, eikä Ville kuulemma edes muistanu mua (eli se niistä lemmekkäistä silmäyksistä joita koin meidän vaihtaneen kylänraitilla!). Sitten ensimmäisen kerran alettiin juttelemaan baarissa, kun Ville tuli moikkaamaan ja juttelemaan. Sitten lähdin taas takaisin Tukholmaan ja sen kuukauden kun olin siellä kirjoiteltiin sähköpostia.

Hänen paras puolensa?

♥ Rauhallisuus, kiltteys, se että hän näkee minut kauniina ja hyvänä, maanläheisyys, samat perusarvot (esim. suvaitsevaisuushommelit ym.), pilke silmäkulmassa, hyvä kroppa ja hyvät kasvot, eli nätit silmät, hienot "pusuhuulet" ja hieno nenä :-D

Huonoin?

♥ Ajoittainen itsepäisyys ja toisaalta ajoittainen hällä väliä - asenne, inhoan sellaista! Toisaalta samalla tykkään siitä, ettei aina tarvitse vääntää jokaisesta pikkuasiasta (niin kuin esim. töissä tulee välillä väännettyä, tai ehkä naisten kanssa yleensäkin, että joka juttuun liittyy jotain säpinää. Mulla ainakin). Mutta silti se on kyllä inhottavaakin. Huono rahankäyttö ja se, etten saa Villeä mukaan lenkille tai salille!

Riitelettekö usein?

♥ Oon huomannu, että kun ollaan enemmän yhdessä niin kinastellaan kyllä melko lailla :-D Silleen että molemmat naputtaa ja naljailee joistain pikkujutuista. Mutta sellaisia isoja riitoja on kyllä tosi harvoin, joitakin kertoja vuodessa. Eikä oikeastaan ikinä mennä vihoissa nukkumaan, mikä on tosi kiva juttu. :)

Oletteko samanlaisia?

♥ Toisaalta ollaan, molemmat ehkä vähän erakoita ja ollaan rauhallisia ja itsenäisiä ja sydämeltämme maalaisia (:-D). Ja kyllästytään molemmat nopeasti, mutta toisaalta kyllä viihdytään paljon kotonakin. Ja molemmat tykätään "nyhrätä" kaikkea, esim. piirtää, maalata, Ville tekee nyt tietokoneella jotain animaatioita, minä tykkään askarrella ja korjata vaatteitani yms. Toisaalta ollaan kyllä erilaisiakin, tietysti, minä olen meistä valoisampi ja sovinnaisempi ja kovempi huolehtimaan.

Millainen suhteenne on?

♥ Voisin sanoa että tasainen. Ei mitään suurta draamaa vaan enemmän toveruutta ja yhteisen arjen jakamista. Pieniä vitsejä ja yhteisä juttuja. Ja paljon paljon läheisyyttä, luulen että suhteemme yksi perusta on sellainen fyysinen läheisyys.

Uskotko yhteiseen tulevaisuuteen?

♥ Kyllä.

Uskooko hän?

♥ Kyllä.

Paljonko teillä on ikäeroa?

♥ 3,5 vuotta, Ville on vanhempi.

Luotatteko toisiinne?

♥ Luotamme, sellainen perusluottamus on vahva, tosin aina en luota jos Ville vaikka lupaa tiskata, että niin todella tulee tapahtumaan. Ja se on ärsyttävää! Mulle ehkä tärkein asia näin niin kuin ihmisenä on olla sanojeni mittainen ja en kestä huolimattomasti lausuttuja lupauksia. Tai no kestän mutta tosi paljon ne suututtaa!

Mikä hänen lempivärinsä on?
♥ Musta, ja luulisin että myös punainen.

Entä mitä hän harrasti nuorena?

♥ Itsepuolustusta ja tietokonepelejä. :-D

Mikä on teille mieluisinta?

♥ Ai niin kuin yhdessä tekemistä, no varmaan sellainen leppoisa kiireetön yhteinen aika, esim. löhötä vaan sylikkäin sohvalla ja katsoa leffaa, sitten pelaaminen (esim. keilaaminen tai biljardi tai lautapelit), syöminen...

Häiritsevätkö jotkin ystävät suhdettanne?

♥ Ei.

Kaipaatko ikinä sinkkuelämää?

♥ En nykyään ikinä.

Ovatko muut ystävyyssuhteet kärsineet suhteenne aikana?

♥ En usko että ovat.

Kumpi on tossun alla?

♥ En tiiä. :-D Kyllähän mä useammin organisoin kaikkea ja järkkäilen monet menot ja ideoin mitä tehdään ja miten, mutta sitten kun Villellä on joku juttu mitä haluaa ja miten niin mielestäni (<-huom!) menen sitten siihen mukaan.

Vaihtaisitko kultasi Vin Dieseliin?

♥ En.

Asia, joka yhdistää teitä (mikä pitää teidät yhdessä)?

♥ Rakkaus :-)

Minkälaisia lahjoja olet saanut häneltä?

♥ Kissanpennun, runokirjan, kiloittain suklaata, kirjoja, kuoharia, kukkia...

Hän sinulta?

♥ Jotain paitoja, kirjoja, partakoneen...

Tunnetteko hyvin toistenne vanhempia, isovanhempia?

♥ Kyllä.

Unelmalomanne?

♥ Ollaan niin tylsiä että haluttais taas sinne Barcelonaan :D Kattelinkin tänään jo lentoja ja ainakin tällä hetkellä ois suht edullisia. Elokuussa mentäis ja tällä kertaa varmaan vain neljäks päiväks. Toivotaan, toivotaan!

Oletteko puhuneet lapsista, avioliitosta, kihloista?

♥ Ollaan noista kaikista. Kihloissahan jo olemmekin, mutta halutaan myös lapsia ja naimisiin.

8 kommenttia:

 1. siispä häitä odotellessa ;D

  t: Marjut

  VastaaPoista
 2. Kyllä! :) Tosin mennään vaan maistraatissa sitten kun mennään mutta voihan niitäkin odottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyisin taitaa olla muotia tuo maistraatissa vihkiminen :D kiva juttu sekin. Tunnen tosi monia, jotka on viimeaikoina menneet naimisiin nimenomaan maistraatissa ja itsekin olen muutamissa ollut todistajana. Joten ei kun vaan.

   :D marjut

   Poista
  2. Joo, tosi monet tuntuu menevän maistraatissa! Johtuu varmaan siitäkin, kun kirkosta on erottu niin vauhdilla? Mä en oo ikinä ollu maistraattihäissä, mutta oon kuullu, että se peruskaava on tosi lyhyt ja ankeakin. Mutta ilmeisesti sitä saa myös muokata omanlaisekseen :) Niin ja kiitos hyvä kummi että annoit siunauksesi! :D ;)

   Poista
 3. Tyhmää tähän kommentoida mun kun aihe ei loppujen lopuksi hirveesti mulle kuulu (?), mutta tosi ihana postaus <3 tulin itekin tosi hyvälle tuulelle tästä (: (: love love
  -Zazu

  VastaaPoista
 4. Kivaa vaan kun kommentoit! :) Tulin hyvälle tuulelle sun hyväntuulisesta kommentista :D

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus.
  Hauskuuden hakijana tähtikohta oli tottakai lahjakohta: toinen antanut kissanpennun ja suklaata ja toinen partakoneen =D.
  Kerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai ei se itseasiassa ollut partakone vaan oikein kotiparturi :D

   Poista

Mitäs mietit?