keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Korvavaivaisen ilonaiheet

Kummitus-ystäväiseni haastoi minut kertomaan kymmenen asiaa, jotka tuovat minulle hyvää mieltä. Täältä pesee!

- Se, että saan asua tässä hyvässä ja toimivassa maassa nimeltä Suomi. Nytkin olen kärsinyt inhottavasta korvatulehduksesta (ambran vauvataudit, osa sata) ja sain siihen lääkekuurin  j o u l u a a t t o n a. Muutenkin luotan siihen, että terveysasioissa apua ja hoitoa kyllä saa.

- Ollaan nyt polkaistu muutto-suunnitelmat toteutuksen asteelle ja harkitaan vakavasti asumisoikeusasumista. Kyllähän ne yhtiövastikkeet on aika päätä huimaavia, mutta niin on vuokratkin täällä päin Suomea. Ja kun sitä lainaa makselisi maltillisella kuukausierällä niin ihan hyvin taloutemme kestäisi, ja nyt olemme hakeneet pariin niin ihanaan kämppään että kyllä hymyilyttää kun niitä miettii.

- Kahvi on ilostuttava asia. Nytkin hörpin kupillista. Laitoin siihen punaista maitoa, sehän on melkein kuin kermaa.

- Läheiset

- Se, että jaksoin siivota vessan ennen kuin lähdin töihin. Kyllä tuoksuu kloriitille ja kiiltää niin nätisti.

- Se, että työkaverit on niin kivoja ja saan olla oma itseni täällä, ja minusta pidetään


Auuuuuuuu. Särkylääkkeen vaikutus lakkasi äkisti ja korva, leuka, poski, kaula, ohimo, niitä kaikkia särkee, kipu sykkii ja tykyttää ja tuntuu kuin joku kiristäisi leukaperiäni sumppuun, vaikka yritänkin pitää rentona. Taidan hakea pyyhkeeseen käärityn pakastevihannespussin, jota olen nyt näissä yövuoroissa käyttänyt ensiapuna, hetki.


- Talvi. Itsellenikin yllätykseksi olen vähän alkanut pitää lumesta ja pakkasesta, kiitos lämpimien kenkien ja lämpimän palttoon. Pimeyttä vihaan, mutta nythän se päivä taas alkaa pidentyä!

- Siskoltani joululahjaksi saamani muki. Siinä lukee: Start the day with a smile. It irritates people. Repeän joka kerta kun käytän sitä. :-D

- Kissat tuovat päivittäin hyvää mieltä. Omat rakkaat karvatassut. Kirppu-vilukissa meni eilen pussilakanan sisään makaamaan ja kun petasin se kömpi sieltä unisen ja ihmettelevän näköisenä.

- Se, että hääkuvat on yliylihuomenna haettavissa.


Jees poks. Tähän pitäisi vielä haastaa viisi ihmistä mutta jätän nyt väliin. Luen niin vähän blogeja, ettei viitsi koko ajan samoja ihmisiä hättyytellä. Napatkoon ken tahtoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?