sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Heippa imetys, well hello there vaatekaapin täydennys...

Nyt se imetys on sitten päättynyt! Nyyh, nyyh, nyyh. Eilen iltapalalla Nakke kiskoi korviketta nokkamukista siihen malliin, että ajattelin, ettei hän enää ainakaan maidon takia tissiä tarvitse. Iltapalan jälkeen laskin hänet omaan sänkyyn, kietaisin kapaloon ja huokaisin hyyyviin syvään: tässä sitä ny tassutellaan seuraavat tunnit ja kuunnellaan tissinikävä-itkua... Ja sitten Nakke katsoi pari kertaa hämmentyneen näköisenä ympärilleen, kaivautui syvemmälle kapaloon ja antoi silmien lupsua kiinni. Seisoin hölmönä sängyn vieressä joitakin minuutteja ja lähdin pois, Nakke jäi näpertämään harsoa ja odottamaan unta.

Siunattu, siunattu tyttäreni. Pieni sunnuntailapseni.

Minä itkin tikahtumaisillani, ja nauroin, ja taisin käyttäytyä kuin sekopää. En voi uskoa että imetys on loppunut! Ihan oikeasti, vastahan se alkoi. Nämä viimeiset neljä kuukautta, kun imetys on oikeasti sujunut, on se ollut suorastaan voimaannuttavaa minulle. Olen imettänyt kavereiden luona sohvannurkassa, Sanomatalon aulassa ja ravintoloissa, mitä en todellakaan olisi voinut syksyllä kuvitella voivani koskaan tehdä. Olen omalla kehollani ruokkinut lapseni ja se on ihan maailman siistein juttu!

Aika siistiä on myös se, että nyt saan taas ottaa koko vaatekaappini käyttöön. Täytyy myöntää, että aika nopeasti mun kyyneleet kuivui kun Ville ohimennen lausahti, nyt et sit joudu enää käyttää imetysrintsikoita. Viivana olin yläkerrassa vaatekaapilla ja hallelujaa!, sen lisäksi että yksiä lukuunottamatta kaikki aiemmat rintaliivini sopivat (Well hello there, pitsi, satiini, kauniita värit ja kaarituet!) laajentui vaatevarastoni ainakin kymmenellä vaatekappaleella. Tiedättekös, helpottaa aika hemmetin paljon pukemista kun ei tarvitse ottaa lähtökohdaksi sitä, miten saa pullautettua rinnat esiin mahdollisimman nopeasti ja näppärästi. Kumma juttu, mutta näin se on. ;-)

Kohta Naken kummitädin ja hänen pienen tyttönsä kanssa kaupungille. Käydään hakemassa ruusukimput näin äitienpäivän kunniaksi. Moderni äiti hoitaa kukka-asiansa itse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?