maanantai 16. maaliskuuta 2015

Maanantain kuulumisia


Vähän turhan aikaisin tuulettelin eilen Naken kuumeettomuutta, sillä päikkäreiltä nousi itkuinen tulikuuma tyttönen. Ei siis tarvitse mennä tänään töihin ja hoitoon... Itseasiassa Nakella onkin seuraava hoitopäivä vasta lauantaina. Hurraa vuorotyö ja sen mahdollisuudet lapsiperheessä!


Aamulla oltiin koko porukka Naken 1,5-vuotisneuvolassa. N tykkäsi leikkiä uusilla leluilla ja reippaasti otti terveydenhoitajaa mukaan leikkeihin. Meillä on uusi kiva terveydenhoitaja josta tykkään noin viisisataa kertaa enemmän kuin aiemmasta, joka kerta kerran jälkeen onnistui aikaansaamaan huonon omatunnon ja syyllisyyden milloin mistäkin.


Kotimatkalla kävimme Lidlissä ja teimme kunnioitettavan yrityksen ostaa kaupan tyhjäksi. Kotipihassa naapurin isä kehui Nakkea kävelytaidoista. Sitten koittikin hieman kiusallinen hetki, kun kysyin minkä ikäinen heidän tyttönsä on, ja isä ei muistanut. :-D Autoin että onko hän jo kaksi ja isä, hyvin epävarmana, eeei vielä kaksi... Ja sitten tytön äiti mulkaisi ukkoaan pitkään ja kertoi tytön iän. Hän on Naken ikäinen.


Kotona saimme monta monituista pusua Nakelta. Hänen pussaustyylinsä on liikuttava (ja märkä), hän ottaa kiintopisteen nenästä,suu aukeaa ja kieli työntyy ulos, koko nenä mahtuu suuhun. Ihana pieni pussailija, vaikka aina vähän puistattaakin moisen imaisun päälle.


Mietin että ehkä, oi ehkä, pesen tänään ikkunat. Jotain hyötyä saikkupäivästä. Tai sitten vain nujuan sohvalla, katson liikaa telkkaria, syön liikaa herkkuja ja saan miljoona miljoonaa limaista pusua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?