perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kivan päivän jorinoita

Kiva päivä! Alan tottua tähän lomailuun ja reilun kuukauden päässä häämöttävä äitiysloma tuntuu oikein makoisalta ajatukselta.
 
Aamulla Nakke herätti seitsemältä ja siitä se päivä pyörähti käyntiin. Touhuiltiin aamu lelujen parissa ja 10.30 vietiin Villen kanssa Nakke päiväkotiin. Hän jäi sydäntäsärkevästi itkemään peräämme, niisk. Ajettiin Jumboon ja vietiin mun kännykkä huoltoon, oikeasti kymmenettä - viidennettätoista kertaa. Sitten käytiin vielä kaupassa mitä mukavimmilla ostoksilla: kolme valoluvakehystä, hiusväri, ruusuja ja lakua. Kivaa vaihtelua normaaleille "valmistaudun ydintuhoon" -megaruokaostoksille, joita kantaessa meinaa katketa kädet (tai no Villehän ne kantaa mutta kuitenkin :-D ).
 
Kotona syötiin ja sittenpä Villen pitikin lähteä töihin. Katsoin hetken telkkaria ja jätin itsekin kodin, kahdelta piti olla Nakkea hakemassa. Oli taas päivän paras hetki nähdä hänet touhukkaana ja onnellisena leikeissään - sitten, huomatessaan minut: saada 78-senttiä riemusta hihkuvaa tyttölasta vauhdilla syliin. Hoitaja kehui taas miten Nakke on reipas ja iloinen, ja mun sydän oli pakahtua ylpeydestä ja kiitollisuudesta.
 
Kotona leivoin karjalanpiirakoita! Niitä on nyt Naken kanssa urakalla herkuteltu. Ja nyt on kello sen verran paljon että pitää mennä pesemään hiusväri pois joten moi ja kivaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Aivan huippua lukee tätä sun blogia, tulee niin hyvä mieli :) Tosi kiva että äitiysloma tuntuu nyt mieluisalta ajatukselta, hyvä just jos osais nauttia siitä. Ihanaa että Nakke on niin touhukas ja reipas siellä päiväkodissa. Ja varmaan tosi hyvä just nähdä se tyytyväisenä iltapäivällä etenkin jos jää aamusta itkemään perään. Kyllähän se paha mieli varmaan tosi nopeesti menee onneks lapsilla ohi. Mutta ihan mahtavaa että on niin reipas ja viihtyy hoidossa :) :) Soitellaan tässä joskus, jahka sun känny taas toimii?
    -Zazu

    VastaaPoista
  2. Oi no kiitos kivasta kommentista! :) Joo soitellaan joku päivä, mulla on nyt Villen känä lainassa niin tällä pitäis onnistua! :)

    Joo ei se vissiin kauan ikinä itke perään, nytkin oli kuulemma loppunu ennen kun hävittiin näkyvistä. Mut kauhee kyllä jättää toinen ulvomaan sinne. Mut iltapäivisin on tosiaan sitäkin kivempi kun toinen ilosena on vastassa :) Ja onneks voi täysin luottaa niihin hoitajiin, et ei tarvi miettiä onko joku sen ihmeempi syy kun ulvoo (siis itkee :D)

    VastaaPoista

Mitäs mietit?