lauantai 25. huhtikuuta 2015

kesähaaveita

Nukahdin illalla blogipostauksen jälkeen sohvalle ja nukuin kolme tuntia. Ville tuli töistä, varmaan puhuimme jotain (varmaan tosi fiksuja). Siirryin sänkyyn (en varsinaisesti muista tapahtumaa, mutta veikkaan ettei Ville luolamiehen ottein raahannut valtavaa vaimoaan toisen kerroksen makuuhuoneeseen). Nukuin sikeästi aamuun ja Naken aloittaessa jutustelunsa kello kuusi olin ihan vilpittömän hämmästynyt että kello on niin vähän.


Tämä aurinko on ihan hemmetin mahtavaa! Äsken huomasin ajattelevani innoissani tulevaa kesää ja minun ja tyttöjen retkiä puistoihin ja jätskikioskille. Tuntuu hyvältä tuntea toiveikkuutta, kun viime ajat ovat menneet enemmänkin alavireisellä päivä kerrallaan -meiningillä. Tiistaisella neuvolakäynnillä sain masennustestistä vähän kohonneet pisteet ja terkkari ehti jo kysyä mikä mättää, kun ilokseen tajusikin ettei masennuspisteiden raja ylity eikä tarvitsekaan kysellä ikäviä ja, herra paratkoon, kuunnella ilman omien vinkkivitosten tuputtamista.


Aurinkoinen aamu saa muistelemaan viime kesää: Nuorin siskoni asui meillä ja oli niiiiiin korvaamattoman suureksi avuksi hoitaessaan Naken Villen ja minun ollessa töissä. Oli ihanaa päästä pois vauvavuoden koti-marinadista, olla aktiivinen ja elossa, järjestää asioita töissä ja viilettää matkat polkupyörällä. Vapaa-ajalla oltiin tosi paljon ulkona, grillattiin ja käveltiin lähialueilla, tehtiin retkiä Suomenlinnaan ja lähialueille. Mentiin siskoni kanssa pussikaljapiknikille Tokoinrantaan ja kahden tunnin istumisen jälkeen tulimme kuin huomaamatta humalaan, ja seisomaan noustessani remahdin niin kovaan nauruun että meinasi tulla pissat housuun.


Tulevalle kesälle ei ole tiedossa pussikaljapiknikkejä ja illuusioita vapaudesta, mutta kyllä siitä vaan hyvä kesä tulee! Olemme paljon ulkona, Nakke viipottaa omiaan ja minä imetän vauvaa puun alla varjossa. Syömme eväitä ja olemme ilman aikatauluja, ja minun mieleni on kepeä, seesteinen, niin mahdottoman onnellinen kahdesta pienestä tytöstäni, joille minä olen maailma.

4 kommenttia:

 1. Mulle jo lemmikin sairastuminen aiheuttaa hirveen stressin ja ahdistuksen, ajatukset kiertyy sen asian ympärille ja arjen pyörittäminen todellakin kärsii. Usein mietin miten ihmeessä sairastuneiden lasten vanhemmat jaksavat, se huoli ja pelko on varmasti kauheinta maailmassa. Toivottavasti saatte pian vastaukset!

  Sulle on tulossa niin ihana kesä! Kesää täälläkin odotellaan, 3 vk loma tuntuu melkoisen mukavalta ja T jatkaa siitä mamman kans lomailua ja on iloinen ja vapaa herra 5 v koko kesän :)

  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietin usein vakavasti sairastuneidenlasten vanhempia - mistä sen jaksamisen oikein ammentaa! Ihminen kyllä tuntuu sopeutivan melkein mihin vaan. Tää odottaminen on jotenkin kamalaa, mutta kuitenkin usein helppo pitää taka-alalla kun N on oma reipas itsensä. Toivon silti oikein pikaisia vastauksia! Viime viikolla ultrattiin munuaiset, niiden tulokset on yksi iso jännänpaikka. Ja huomenna tavataan neurologi!

   Oi ihana nuori herra vapaaherra! :D ja sullakin noin monta viikkoa putkeen, kyllä siinä ehtii akut ladata. Milloin sun loma alkaa? Nähdään kesällä!!

   Poista
 2. En nyt kommentoi tähän muuta kuin että toi teidän terkkari vaikuttaa olevan oikeesti myös aika ammattitaidoton, ja ihan sairaan rasittava! Voiskohan sitä mitenkään vaihtaa...? :D :S
  -Zazu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villekin aina kommentoi sitä terkkaria et "se on kyllä tosi huono työssään" :D :D En tiiä voiko sitä vaihtaa kun kyllähän se silleesti hommansa hoitaa, vaikka oonkin aina ihan ärtyny sieltä lähtiessäni... En oota mitään ihmeitä, sitä vaan et jäis sellanen olo että on tullu kuulluks ja ymmärretyks. Paha et tuokaan toive ei täyty :D

   Poista

Mitäs mietit?