sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Töihinmenotympäännys

Ajatus huomisesta töihinpaluusta on ikävä. Nyt kun olen päässyt kotonaolon makuun tuntuu todella nahkealta vääntäytyä täältä pois isoksi osaksi päivää. Äkkiähän sitä sitten pääsee tekemisen makuun ja eihän tässä ole enää kuin viisi viikkoa äitiyslomaan, mutta just nyt: hohhoiiii!
 
Aamulla lähdettiin heti aamuhommien jälkeen koko porukka kirpparille ja voin kyllä onnitella itseäni hyvistä löydöistä! Itselleni löysin mutteripannun ajat sitten hajonneen tilalle, nyt vain seuraavalla kauppareissulla jotain hyvää espressoa ja paristot maidonvaahdottajan ja well hello there, herkkukahvi. Koko perheelle löysin kolme juomalasia ja Nakelle kesätopin, lippiksen ja Ticket Outdoor -merkkisen haalarin ensi syksyksi. Kiinnostukseni lastenvaatteita kohtaan on ykkösestä kymppiin kutosen luokkaa: haluan että Nakella on silmääni miellyttäviä kledjuja mutten vietä öitä miettien eri yhdistelmiä. Tiedän ns. paremmat/ muodikkaimmat merkit mutten ikinä laittaisi lapsen paitaan esim. kolmeakymmentä euroa, tai haalariin paria sataa. Sen sijaan edulliset merkkilöydöt aiheuttaa jotain pervoja kiksejä ja hymy oli tietysti korvissa kun googlailujeni perusteella 120 euron arvoinen haalari maksoi vain kuusi euroa.
 
Kotiin ajellessamme huomasimme ekstemporee markkinat yhdellä torilla ja piipahdettiin vielä siinä. Naken iloksi näimme lukuisia koiria ("KOIA!!! KOIA!!! KOIA!!!") ja Villen ja minun iloksi kotiin viemisiksi lähti muikkukukko, rieskaa ja viinereitä. Kyllä kelpasi kotona pistellä herkkulounas poskeen, oli vielä Villen eilen ostamaa savusiikaakin jäljellä. Naken lempparia oli kukon kuoret.
 
Päikkärit olivat tänään sen verran lyhyet että ehdittiin herättyämme pummata iltavuoroon lähtevältä Villeltä kyyti Tikkurilaan. Siellä käytiin ihan ensin kahvilassa suklaakakulla ja jatkettiin siitä ruokakaupan kautta asemalle hengaamaan. Bussin tuloon oli 20 minuuttia ja Nakke tekee nykyään uhkarohkeita pakoyrityksiä jos rattaat seisovat minuutinkin, joten oli aika pitkät 20 minuuttia... Pakko oli antaa Naken käppäillä ympäriinsä kun en jaksanut dramaattista ulinaa ja vääntelehdintää rattaissa, mutta aika silmät selässä sain kyllä olla.
 
Näin kivan päivän jälkeen huomenna töihin siis. Sanonko vielä kerran: Ääääääääääääääh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?