sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Vähän viikon paketointia

Pidettiin eilen Nakke-muruseni kanssa leffailta! Ville lähti illaksi kaupungille ja minä olin päivällä väsyttänyt itseni ensin puolentoista tunnin lenkillä ja sitten vielä Villen ja Naken kauppareissun aikana riehutulla kahvakuulatreenillä (kyllä oi kyllä on nyt lihakset kipeänä!), ja ajatus sohvasta, elokuvasta ja pikku-murusta kainalossa tuntui hyväältä. Käytiin ennen Villen lähtöä videovuokraamossa (eipä olekaan Netflixin hankkimisen jälkeen tullut vuokrattua leffoja ja sen huomasi -- jouduin vaivaamaan työntekijää joka asiassa kuin mikäkin urpo) ja valitsin meille Risto Räppääjän ja Onnelin ja Annelin. Eilen oli Räppääjän vuoro ja Nakke jaksoi  katsoa sen kokonaan! Ensimmäisen tunnin kainalossani löhöten, sitten ravitsevan pizzatauon jälkeen loppupätkän vauvan sitterissä makoillen. Olen haaveillut milloin N on niin iso että hänen kanssaan voi katsoa elokuvia ja nyt hän sitten oon. Risto Rääppääjä oli mullekin ooikein viihdyttävä, monessa kohdassa hörähdin äääneen.

Ville siirsi yksi päivä vauvan pinnasängyn meidän makkariin, mutten raaski nukuttaa vauvaa siinä. Ollaan menty Villen kanssa eri aikaan nukkumaan ja on ollut ihana ottaa vauva kainaloon ja tuhista naamat vastakkain. Hän on vähän harventanut yösyöntejä, syö ensimmäisen kerran klo 00-02 välillä ja seuraavan kerran klo 04-06 välillä, jolloin yleensä ei enää nukukaan ennen aamua. Mikä on syvältä, koska Nakke herättää seitsemältä ja pojotan siis jo valveilla, buuu. Niinä aamuina kun on minun vuoro nukkua voin tietenkin jatkaa unia Villen ja Naken mentyä alakertaan, yleensä vauvakin on siinä vaiheessa valmis nukahtamaan uudelleen. Mutta joka toinen aamu herään pahimmillaan jo neljältä. Olenkin alkanut juomaan ihan hullluna kahvia, ediä ja cola-juomia. Pysyy äiti-kone käynnissä, öhm.

Kehitin yksin päivä valokuvia tältä kesältä. Nyt on vauvankin kuvia esillä eikä koti ole enää niin Nakke-pyhättö.

Tämä on ollut melkoinen sukulaisviikko: tiistaina tätini ja serkkuni kävivät meillä kylässä, keskiviikkona olin kera lasten kolmien eri serkkujen (perheineen) ja siskoni kanssa Lintsillä ja torstaina siskoni ja serkkuni tulivat meille. Perjantaina sitten vedin henkeä perheen kanssa: käytiin puistossa ja kaupassa, pesin miljoona koneellista pyykkiä, tein pizzaa. Join puoli lasia viiniä ja suunnilleen sammuin sohvalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?