tiistai 2. elokuuta 2016

Kroppavaivoja ja kivaa päivää

Kävin aamulla yli kuukauden mittaiseksi venähtäneen kesätaukoni jälkeen kuntosalilla. Tänään on muutenkin tullut tosi hyvin liikuttua, kun pyöräilin salimatkat ja kävelin päivällä useita kilometrejä vaunuja työntäen. Tekee kyllä kropalle hyvää liikkua, mutta jostain syystä olen nyt illalla saanut riesakseni vihlovan alaselän, selästä jalkoihin säröilevän kivun. Tuntuu että raskauden löysyttämä lantio ja alaselkä eivät ole vieläkään lähelläkään entisiä, kivuttomia kehonkappaleitani. Tai sitten ikääntyvä kroppa se vain temppuilee, hah.

On ollut kiva päivä, vaikka olenkin ollut kauhean väsynyt taas. Käytiin lasten ja siskoni kanssa Lintsillä ja käveltiin sieltä niitä näitä jutellen pitkin niiiiin elävää, kaunista Kalliota Tokoinrannan leikkipuistoon. Olemme Villen kanssa miettineet, että Naken tultua kouluikään voisimme asettua aloillemme muuallekin kuin pääkaupunkiseudulle, rauhallisemman elämänmenon ja huokeimpien asuntohintojen ääreen. Mutta raaskiiko sitä kuitenkaan muuttaa Helsingistä, tästä niin parhaasta kaupungista...

Käännän aivojani lomamoodiin, vähemmän suorittamista, enemmän läsnäoloa, vähemmän kellon katsomista, enemmän hetkessä elämistä. Lapset tykkäävät kun äiti istuu sohvalla ja hassuttelee, on syli ja kiipeilyteline, on vain. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?