sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Ihania päiviä

Olen viettänyt ihania päiviä. Äiti tuli Helsinkiin ja ollaan vietetty yhteistä aikaa kaupungilla pyörien, Kiasmaan tutustuen, herkutellen, shoppaillen, nauraen, jutellen. Olen iloinen, että karppaus ei ole estänyt minua nauttimasta herkuista, vaan ulkona syödessämme pystyin valitsemaan listalta ihan siinä missä muutkin. Toisella kerralla otin mozzarellasalaatin, jossa oli paljon tuoretta mozzarellaa, jättimäisiä oliiveja ja ihanaa parmesaania, toisella kanaa herkullisen kasvihöystön kanssa. Kahvilla käydessämme otin cappucinon ja se oli niin hyvää, etten edes kaivannut mitään pullapalaa kyytipojaksi.

Shoppailuosioon kuuluu musta neuletakki (10e! Kiitos alennusmyynnit), sukat, kukalliset ballerinat ja violetit sortsipöksyt, jotka ovat niin löysät että näyttävät hameelta. Kaksi viimeksi mainittua ostin lahjakortilla, jonka sain synttärilahjaksi. Äitiltä sain vielä vaaleanmintun värisen paidan, kasvojenpuhdistusaineen, ruusuja ja ruokaa. Kyllä kelpaa.

Kiasmassa oli kiva käydä ja annoin taas itselleni henkisiä korvapuusteja, että pitäisi käydä useammin kulttuurin parissa. Sielukin tarvitsee ravintoa! Onneksi nauran paljon, kyllä se sillä jo pitkälle pötkii.

Tänään olen potenut huonoa oloa. Ihottuma villiintyi taas parannuttuaan ensin miltei kokonaan, ja kainaloni ovat verestävät, kipeän kutittavat, rumat. Eilen käytiin Villen kanssa kaljalla, ja vaikka join vain kaksi oli se karppaukseen tottuneelle keholleni ilmeisen liikaa, koska oksensin koko kotimatkan ja nukahdin heti kotona sohvalle, ja nukuin neljätoista tuntia. Herättyäni melkein ryömin suihkuun enkä jaksanut edes seisoa, vaan kyhjötin epämääräisenä myttynä suihkun lattialla veden valuessa päälleni. Kun vielä kuukautiset alkoivat kipeinä ja pakottavina, ovat sunnuntain sävelet selvät: sohva ja tv, täältä tullaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?