torstai 9. kesäkuuta 2011

Voiko ihanammin aamu enää alkaa

Ihana aamu! Rakas ystäväni on nyt Helsingissä suloisen poikansa, kummipoikani pikku T:n kanssa. He asuvat vierailunsa ajan siskollani ja siskoni asuu meidän sohvallamme. Aamulla heräsin kotoisiin ääniin, kun sekä Ville että sisko-kulta lähtivät töihin. Kuulin siskoni kysyvän, onko mun hiukset takaa huonosti, ja Villen lupsakan äänen, no on ne tuosta vähän huonosti, siskoni tyytymätön älähdys, ja tukahdutin unisen hihityksen tyynyyn. 

Nousin jo puoli seitsemältä, kävin suihkussa, hurrasin kun ihottuma on taas vähän parantunut. Keitin kahvia ja kastelin kukat parvekkeella, juttelin niille lepytellen, kun olin eilen unohtanut kastella. Laitoin pyykit pyörimään ja tiskasin, hörpin kahvia, löysin inhottavan madon tiskipöydältä. Ville sai eilen työkaveriltaan minttua ja kaupanpäälle näköjään tuon mato matalan. Hörpin lisää kahvia ja vein roskapussin, jos siellä vaikka pesii vielä madon serkut ja tädit. Roskiksilla moikkasin naapuria ja vaihdoimme muutaman ystävällismielisen sanan, ja huomasin maassa kassin täynnä vaatteita ja niiden päällä lapun, että saa ottaa ja toivottavasti löytyy ja torstai-iltana vaatteet lentävät sitten roskiin. Ilahduin kovasti tuosta ruohonjuuritason eleestä kierrättää ja jakaa hyvää, ja löysinkin kivan punaisen paidan, joka on löysä kuin teltta mutta istuu kuitenkin nätisti yläosaltaan ja on ilahduttava lisä vaatekaappiini. 

Aurinko paistaa ja kesä on vasta alussa. Kahvi maistuu hyvältä.

2 kommenttia:

  1. olisin mennyt sen madon kanssa ongelle. :\
    on tuolla ruukussa näköjään toinenkin. se on nyt varmaan vähän yksinäinen.

    VastaaPoista
  2. Kiva, että sait tuosta hiuskohtaamisesta aamuhupia. Mutta sen on to be continue, koska keskustelun aikana Ville joutui myös pyydystämään käteni ne "huonosti olevat" hiussuortuvat. Käytännössä siis laitoimme hiuksia yhdessä ennen töihin lähtöä.

    VastaaPoista

Mitäs mietit?