sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Seksiä siellä ja seksiä täällä

Täytin eilen vuosia. Ensimmäistä kertaa vähän ahdisti, yleensä synttärit ovat olleet kivaa ja tuntuneet siltä kuin rullaisi kepeästi ylös, ylös, ylös, kivempiin asioihin, parempaan itsetuntoon, omaan itseen ja kaikkeen kauniiseen. Nyt tuntui kuin alkaisi hidas pudotus, pitkän pitkä alamäki jonka varrella selkä painuu kyyryyn, äänestä tulee katkera ja nariseva, joka paikkaa kolottaa, rypyt ja juonteet syvenevät silmissä, hampaita putoilee ja hymy on lopulta ontto ja musta, eikä syitä hymyyn edes ole.

Vaikka ei kai nyt sentään... Sain viettää eilisen hyvässä seurassa, ja siinä rakkaan Villeni lempeydessä, siskon järkevyydessä ja lopulta ystävän leppoisassa kehoituksessa lopettaa valittaminen selättyi ainakin pahin ikäkriisi... Illalla tanssittiin DTM:ssä ja se oli pitkästä aikaa baari josta pidin, kaikkien keskustan tanssipaikkojen jälkeen. Ei tuntunut että on jossain seksiä tihkuvassa lihagrillissä vanhana paksuna makkarana 18-vuotiaiden hottissämpyöiden väliin hikiselle tanssilattialle puristuneena, musiikin jumputtuaessa seksiä, seksiä, nyt kaikki hakemaan seksiä. Tai oli DTM:ssäkin seksiä ja kai sitä on kaikkialla missä on iloisia kauniita ihmisiä keskellä yötä suloisesti päissään, mutta DTM:n seksi oli sellaista kuin tutun rakkaan ihmisen kanssa verkkareista riisuutuessa, takertuvia sukkia ja vanhat alusvaatteet, naurua, vitsejä, iloa, tutut kädet, hyväksyntä. 

Noissa teinipaikoissa se seksi on vähän sellaista että katso nyt miten hyvältä näytän kun olen tässä päälläsi, katso minua, miten hyvältä, kiiltävältä, muoviselta.

1 kommentti:

  1. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! t. Marjut, Juha ja Heidi

    VastaaPoista

Mitäs mietit?