tiistai 6. syyskuuta 2011

Minä sydän vapaapäivät

Heräsin tunti sitten, kun pomo soitti ja kysyi pääsisinkö aikaisemmin töihin. Olin niin unenpöpperössä, että suostuin, vaikka tuleekin piiitkä 13 tunnin päivä. On aika jäätävää herätä esimiehensä soittoon ja vaihtaa ensimmäiset uniset sanansa hänen kanssaan. Vaikka hänestä niin pidänkin. 

Nyt alkaa kuuden päivän työputki, mutta alkakoon, kun oli niin kiva vapaa eilen:

Aamusta käytiin työkaverini kanssa uimassa Yrjönkadun uimahallissa. Todella viehättävä paikka, ja seuraavalla kerralla uin kyllä nakuna! Olin arkaillut moista toimintaa siitä syystä, että mietin tuntuuko vesikuoksuvyö inhottavalta nakua ihoa vasten. Mutta ei kai se sen inhottavammalta tunnu kuin eilenkään, kun vaatetuksenani oli biksut.

Ennen vesiurheilua käytiin pyörähtämässä kaupoilla ja ostettiin kumpikin farkkuleggarit. Ovat nytkin päällä ja ihan ovat kuin toinen iho (yäk), niin mukavat.

Illalla kävin teellä siskoni luona. Kyllä tuntui hyvältä jutella pitkästä aikaa! Huikattiin viimeiset jutut vielä rapussa ollessamme jo erotessa.

Illaksi järjestin Villelle yllätyksen: ostin viiniä ja juustoja, vuokrasin leffan, sytyttelin kynttilät, katoin kauniisti, lähetin yllätyksestä vihjaavan viestin. Tänään, tiistaina joka on minulle, vuorotyöläiselle, kuin maanantaina, kaikesta tuosta eilisestä kivasta on jäljellä vain tämä:


Ja kivat muistot!

3 kommenttia:

 1. Oih, yllätykset ovat ihania! :-D Ja vapaapäivät kanssa, mie tahtoisin yhden juuri NYT.

  VastaaPoista
 2. Onneksi tuossa lopussa oli vielä tuo "ja kivat muistot" huomio. Muutenhan sulla ois ollu tänään vaan sotkua =D. (ja hyvin pitkäkaulainen kissa)

  Oli hienoa, kun kävit. Aika meni todella nopeasti. Ihmeparantumisen koettuani luin vielä illalla sen ymmärtää versus selittää kirjan loppuun ja söin tuplan. Kiitos siitä! Piristi!

  Kerttu

  VastaaPoista
 3. No Kummitus, huomennahan sulla vapaa häämöttää, ihan viikonlopun verran? :) Joo yllätystä oli kiva suunnitellakin, kyllä niin on, että antamisen ilo se on suuri! :)

  Kerttu, tosiaankin meni aika nopeasti, mutta sain kyllä mäkin paljon voimaa ja iloa tapaamisestamme :) Joo, onneksi on muistot :D

  VastaaPoista

Mitäs mietit?