tiistai 30. lokakuuta 2012

Ja mitenkäs se laihdutus sujuu?

Ruokaremonttia on nyt takana kaksi viikkoa ja hyvin on mennyt. Olen karsinut hiilihydraatteja reippaalla kädellä, esimerkiksi oikeaa leipää en ole syönyt ollenkaan. Löysin hyvän mantelijauhoista tehdyn leivän ohjeen, se menee näin:

kolme munaa
pikkupussillinen (muistaakseni 80g) mantelijauhoja
juustoraastetta muutama kourallinen
vähän suolaa
pari teelusikkaa leivinjauhetta
halutessa jotain öljyä

Kohoaa mukavasti 225 asteisessa uunissa ja maistuu aika lailla samalta kuin kaurapuikulat. Tuota syön jos on pikkunälkä eikä jaksa vääntää salaattia tms. Töissä syön ihan samaa sapuskaa kuin muutkin, jätän vain perunan/pastan/riisin väliin ja otan paljon salaattia tilalle. Salaatteja teen usein, laitan niihin tonnikalaa, juustoja, pähkinöitä, ihan mitä vain keksii että saa ruokaisamman. 

Olen sallinut itselleni yhden herkkupäivän viikossa, silloin saa syödä ihan mitä vain. Vielä ei ole tullut sellaista fiilistä, että haluaisi ahtaa kaikkia maailman herkkuja itseensä, mutta jos tulee niin saa tulla.

En ole ollut mitenkään turhan tarkka enkä laskenut hiilareita, mutta aika pienillä valinnoilla sitä silti onnistuu. Laitan teehen hunajaa ja jos töissä ei ole muuta syömistä otan pari hapankorppua, ei tuollaiset haittaa. Kokonaisuus on tärkein.

Kun en sitä vaakaa omista niin en tiedä paljonko on lähtenyt vai onko yhtään. Veikkaisin pari kiloa. Olo on hyvä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?