lauantai 20. lokakuuta 2012

Teetä ja pekonia ynnä muuta menoa ja meininkiä* :-D

Olen ollut hereillä viidestä asti! Kello olisi soinut 6:10, mutta siihen mennessä olin jo odottanut turhaan unta, laittanut itseni, juonut kupin inkivääriteetä ja tiuskinut Ville poloiselle. Kun sen kerran kun minä herään aikaisin niin eikö kohta Villekin könynnyt perässä ja kehtasi vielä väittää, ettei nukuta - vapaapäiväläinen! Minä kehtasin väittää, että hän pilasi oman yksityisen aamuhetkeni, kun koko Helsinki nukkuu ja minä ainoana olen hereillä. :-D Kello 06:00 saa olla vähän kohtuuton.

Onneksi hyvä ruoka parempi mieli, kuten mainoskin jo sanoo, ja äsken pupelletut munat ja pekonit piristivät. Kahvikin jo maittaisi, mutta juon sitten töissä, kohta pitääkin mennä.

Torstaina oli viikon ainoa vapaa ja sain siskoni Turuust kylään. Pyörittiin koko päivä kaupungilla, kaupoissa, syömässä, biljardia pelaamassa, leffassa, taas syömässä. Leffa oli sellainen kuin Magic Mike, kertoo strippari-Mikesta jolla on unelma kierrätyshuonekalujen valmistajana ja joka unelmansa toteuttaakseen tanssii himokkaille naisille. Sitten se Mike, joka on pohjimmiltaan "a good guy", tutustuu nuoreen poikaan Kidiin, jonka opettaa strippaamaan, ja heille sattuu monenmoisia kommelluksia. Kuulostipa hyvältä tuon kerronnan mukaan, mutta itse asiassa oli ihan suositeltava. Ei niin hömppä kuin voisi. Ja ne tanssikohtaukset oli aika, uuuuuuuuh, hot.

Huomenna on pitkä päivä töitä, 7:30-21, ja sitten vihdoin maanantaina minä ja lattiamoppi aka tukkani päästään kampaajalle. Viime kerrasta onkin vähän turhan monta kuukautta. Mutta nyt moi vaan, pitää rientää ansaitsemaan leipä pöytään.


* Paras otsikko ikinä?

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä ihana päivä helsingissä, aika riitti hyvin (: hehee, hyvä juoniselostus tosta leffasta xD joo, ei se tosiaan ollu sellanen hömppä mitä etukäteen oltiin ajateltu.
    -Zazu

    VastaaPoista
  2. Toivotaan paljon lisää tuollaisia päiviä!

    VastaaPoista

Mitäs mietit?