lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kissalegioona helvetistä

Välillä mietin, onko noissa kissoissa mitään järkeä. Toissayönä, kun valvoin kipeän hampaani kanssa, olisin halunnut parahtaa ääneen, Te imette mut tyhjäksi! Winston hurisi tyynyllä naamaani vasten ja Kirppu lojui raatona jalkojen päällä. En saanut vaihdettua asentoa, tai kun välillä vaihdoin niin kissalegioona sinkoutui lattialle, vain hypätäkseen kohta takaisin päälleni. Kissat tuntuvat välillä ahneilta lapsilta jotka ottavat minulta kaiken antamatta mitään takaisin.

Tietysti ajattelen noin vain väsyneenä/ muussa huonossa mielentilassa. Onhan nuo ihania karvakorvia. Tuo rajaton kiintymys on liikuttavaa, se miten vanha yrmy Winstonkin on nykyään ihan pehmo. 

Lähdemme tänään Villen kanssa Turkuun siskoni luokse, kunhan vain Ville saisi itsensä ylös peittojen sisältä... Hän kun "torkkuu tovin", ja noita toveja on nyt ollut aika monta. Eilen illalla Ville ajoi auton pihaan (joudumme pitämään sitä hänen työpaikkansa pihassa, kun ei ole parkkiruutua tässä) ja kävimme ennen saunaa tankilla ja ostamassa saunajuomat.Nyt jännätään onko kerennyt tulla sakkolappua.

Hehehe, nyt Winston meni maukumaan Villelle. Hyvä, herätä se!

7 kommenttia:

 1. Varmasti ihan sairaan ärsyttävää kyllä! Etenkin just siks ku on omia kipuja ja sitte joutuu kestää tommosta "ylimääräistä sähläystä". Silti sikahauska otsikko xD
  Ihanaa kun tuutte tänne, i'm waiting! (:
  Zazu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eläimet ja lapset on niin itsekeskeisiä/ kykenemättömiä ajattelemaan muita, ei paljon kiinnosta emäntäraukan kivut... Mutta onhan ne tietysti ihania,kun niin paljon tykkää :D

   Kyllä KANNATTI käydä!

   Poista
 2. Hah noita teidän kissoja. Niissä on kyllä aika paljon kestämistä, vaikka onhan niillä hetkensäkin, jopa mun mielestä. Äsken yllätn itseni katselemasta mun ala-asteaikaisen luokkakaverin kissojen kuvia facesta: ne tuntu niiiiiin söpöiltä, mutta nyt mietin, että täytyyhän niilläkin olla pimeät puolensa.. Tsemppiä siis sekä kissalegioonan ja hampaan kanssa!

  K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne useemmin kivoja ja söpöjä kuin rasittavia :D Ei kai eläin voi "kuin ihmisen mieli",paitsi ehkä tosi hyvinkoulutettu koira. Ja sitäkin pitäis sitten käyttää lenkillä 8)

   Poista
 3. Musta kissat on tosi harmittomia ja helppoja lemmikkejä, mutta luulen sen johtuvan siitä että A) elin 4 vuotta iso-A:n kanssa, B) elän kohta 3 vuotiaan kanssa... näihin verrattuna ei pieni tapettien repiminenkään tunnu missään :D

  -Miia

  VastaaPoista
 4. Miia: :,D
  Kontekstiin asettaminen tietty aina toimii.

  K

  VastaaPoista
 5. Miia, ymmärrän! :D Hyvä pointti ja asenne. Oikeestihan meiänkin kisulitkin on kyllä ihan herranterttuja, voishan olla sisälle pissailua, jatkuvaa maukumista tms... Mä oon vaan liian vaativa kissatäti ;)

  VastaaPoista

Mitäs mietit?