keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Maija Maitoparta tarinoi

Toiseksi viimeinen lomapäivä. Jostain syystä ahdistaa ja harmittaa loman loppuminen ihan kauheasti - vaikka töitä on vain kolme päivää! Ja vaikka itsepähän teen listat ja tämän järjestelyn esimiehelleni ehdotin. Silti. Yölläkin heräsin stressaamaan. 

Olen lähdössä kohta ystäväni ja hänen pienen tyttönsä kanssa Korkeasaareen. Kertoo ehkä jotain luonteestani, etten ole juonut kahvia pariin viikkoon ja nyt, lähdön ollessa käsillä, tuli hirveä kahvinhimo ja suunnittelin jo maidon vaahdottamista kattilassa. Että nyt se sitten pitää opetella kaikista maailman hetkistä. 

Vauva on kova ja kulmikas, kaikella todennäköisyydellä se syntyy ensi kuussa. Hurjaa! Viime yönä stressin laannuttua kaivauduin kiinni Villeen ja aamulla yöpaita oli maidosta märkä; se kuriton vasentissi taas.

Taidan sittenkin yrittää sitä maidon vaahdottomista. Koska hei, kuinka vaikeaa se nyt voi olla? ... Kuuluisat viimeiset sanat ennen palokunnan saapumista.

2 kommenttia:

 1. Jee, olipas kiva lukea taas kuulumisia täällä.
  Mälsää tuo töihinpaluu, mutta onneksi tosiaan vaan muutamaksi päiväksi. Korkeasaaripäivä kuulostaa kivalta: olivatko eläimet esillä?

  K

  VastaaPoista
 2. :)

  Aika monet oli piilossa, oli lämmin päivä. Mutta kyllä kuitenkin nähtiinkin. ... Loistavaa virkkeenmuodostusta. :D

  VastaaPoista

Mitäs mietit?