torstai 12. helmikuuta 2015

Sairastuvassa TAAS


Meillä sairastetaan taas. Nyt on minun vuoro olla kotihoitsuna, Ville oli viime viikolla minun valvoessa yövuorojani. Kyllä on kipeä lapsi surkea ilmestys. Kapea tulikuuma selkä ja pikkuinen napa joka vilkkuu paidan alta, puolitangossa lurpattavat silmät, se miten normaalisti niin touhukas taapero retkottaa vain sylissä, löytää siitä rauhan. Yöllä oli 40 astetta kuumetta, toivottavasti ei enää nouse niin korkealle.


Tänään meille tulee kierrätyskeskuksesta joku tyyppi katsomaan kelpuuttaako hän kirjahyllymme mukaan. Lisäksi annamme myös pari laatikollista kirjoja ja kiikkutuolin. Ensi viikolla tullaan Kontista hakemaan sohvamme, edelleen sillä varauksella että jos se nyt heille kelpaa, ja lasinen sohvapöytä. Samassa kuormassa tuodaan uusi ihana vitriinikaappi ja klahvikirjoituspöytä! Olen innoissani! Sitten pitää vähän aikaa lihottaa lompakkoa ennen kuin ostetaan nojatuoli (sopiva on jo katsottu) ja sitten olisi olkkari huonekalujen osalta valmis.


Villellä ja mulla on uusi yhteinen harrastus: Veikkauksen naapuripeli. Ollaan voitettu jo viisi euroa. Aiemmin yhteinen harrastuksemme oli Twin Peaksin katsominen ( ja sitä ennen erinäisten muiden tv-sarjojen). Kestoharrastus on herkuttelu, äsken panostin siihen leipomalla juustosämpylöitä. Älkää pliis kertoko yhteisistä hölkkä- yms harrastuksista. ;-)

9 kommenttia:

 1. Hahaha joo tosi rasittavaa olis kuulla jostain yhteisistä juoksuharrastuksista, oikeesti =D
  Mä pelkään vieläkin sitä twin peaksin Bobia, se vaan jätti trauman, apua!
  Sairas lapsi on kyllä jotenkin vaan hirveen säälittävä ilmestys. Muistan kun lontoossa se tyttö oli ihan tulikuuma ja tuijotti vaan silleen lasittunein silmin, yh (siis ollessaan kipeenä). En voi kuvitellakaan miltä tuntuu omaa kipeää lasta hoitaa :( Toivotaan nyt että menee pian ohi, pakkohan sen nyt on (?). Jaksamisia sinne!
  -Zazu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasittavan kadehdittavaa!! :D

   Voi ei Bob-trauma! :(

   Joo kipeet lapset on niiiin rassukoita. Jotenkin lapset on niin täydellisiä että niille ei kuuluis edes nuha... Ei kärsi edes ajatella vanhempia joilla on vakavasti sairas lapsi

   Poista
 2. Hei! Ootko käyttänyt Naken lääkärissä? Täälläpäin on keuhkokuumetta liikkeellä sekä aikuisissa että ihan pienissä lapsissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä on kanssa keuhkokuumetta liikkeellä (kaiken maailman influenssien lisäksi). Tosi rankka tauti! Meillä oli töissäkin monella asukkaalla ja työntekijöistäkin muutamalla :(

   Poista
 3. Et vastannut kysymykseen - oletko vienyt lapsesi lääkäriin vai et?

  VastaaPoista
 4. Vau, aina olen ihaillut tuota sinun aikaansaamistasi! Kohta on uusi ihana olkkari :) Meilläkin tarkoitus vaihtaa toi kauhee olkkarin kirjahylly sellaseen pitkään tv-tasoon, mutta en vaan ole järkihintaan mieleistä löytäny, enkä kyllä oo netissä surfailun lisäks saanu aikaseks käydä ees kaupoista katsomassa! Mutta ehkä se oikea taso kävelee joskus vastaan?

  Ei ole kyllä mistään yhteisistä juoksuharrastuksista kertomista, meidän saliharrastuskin jäänyt vähän tauolle, koska minä (!) olen niin laiskistunut sen suhteen. Ehkä tänään olisi hyvä päivä mennä taas salille?

  Toiv. Naksu on jo terveen kirjoissa! Lapsen vakava sairastuminen on kyllä niin pelottavaa. Tuntuu pahalta pistellä töissä niitä vakavasti sairaita pieniä, että vielä tämmönenkin ois kestettävä uudestaan ja uudestaan, mutta pakko mikä pakko :/

  -Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!! :)

   Mä oon ihan ihastunu kierrätyskeskuksiin yms. Ihan huippuhienoja huonekaluja about ikea-hinnoin. Tietty vähän tuuriakin saa olla matkassa ja välttämättä en vaikka sohvaa ostais käytettynä, mutta hyllyt yms. on tosi jees :)

   Kävitkö salilla? Huippua kun on niin lähellä! Mä oon nyt muutamana iltana kahvakuulaillu tv:tä katsoessa. Kivasti supistaa jälkeenpäin :D

   N:llä todettiin korvatulehdus joten jospa nyt kun on tropit kohdillaan alkais tauti lähteä pois. Enpä olis kyllä tuota korvahommaa arvannu kun ei mitenkään haronu yms. korvaa. Niin joo, sä joudut tietysti töissä niitä kipeitä lapsiakin kohtaamaan :( Annatko aina tarran piikin jälkeen? N antoi hoitajalle tarran takaisin, ei vissiin ollu mieleinen? :D :D

   Poista
 5. Ai hitsit, korvatulehdus! Toiv. ei jää kierteeksi (kuten täällä aikoinaan). Mä oon suhtautunut vähän skeptisesti kierrätyskeskuksiin (siellä on tavara mitä ei oo saatu myytyä) mutta varmaan siellä pääkaupunkiseudulla varsinkin voi löytää hienoja aarteita.

  Kävin salilla! Opettelin vähän uusia liikkeitä ja soutulaite oli ilmestynyt sitten viime käynnin, varmaan ihan hyvä alkulämmittelyyn. Lihaksissa tuntuu ja varmaan huomenna vielä enemmän... Sit kun synnytys alkaa olla lähestymässä, otat käyttöön K niin kuin kahvakuula!

  Annan tarran, mutta eipä ne tämän firman tarrat kyllä kovin kummosia ole :). T kävi joskus 2-3 vuotiaana Turussa labrassa pissinäytteen antamassa ja oli raivostunu siitä hommasta niin että oli repinyt sen annetun tarran ja heittäny takas hoitajalle :D Onneks en ollu näkemässä, se oli ihan kauhee uhmaiässä!!

  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin teillä oli toistuvana riesana korvat :( joo toivottavasti olis ensimmäinen ja viimeinen kerta tätä laatua!!

   Oi reipas salimuikki! Mäkin meinasin tänään mennä, mutta meninkin sitten päikkäreille :D :D On kyllä ollu niin huonoja öitä että ehkä valintani oli oikea.

   Joo täällä on kyllä kivoja juttuja kierrätyskeskuksissa (tai sit mulla on huono maku :D ). Mietin että kun monilla ei oo autoa/ peräkärryä niin on sit varmaan helpoin dumpata kierrätyskeskuksiin suht hyvääkin kamaa.

   Paha tuo uhmassa toteutettu tarran repiminen! :D :D :D

   Poista

Mitäs mietit?