torstai 3. maaliskuuta 2011

Ja mä olin ihan että let's go!

Vähän ehkä kadun, kun hyvä aikeeni pysyä anonyyminä tässä blogissa kompastui siihen, että julkaisin viimeksi itsestäni kuvia. Lohdutuksekseni voin kyllä todeta, että ei mua niistä oikein tunnista, ja toisena lohdutuksena, että ei tämä nyt mikään kovin salainen paketti muutenkaan ole.

Hmm mutta silti. Taidan kuitenkin poistaa kuvat.

Jos ihmettelette tätä haamuaikaa, niin tämähän johtuu siitä, että olen töissä ja valvon ihkaensimmäistä omaa yövuoroani. Aika lupsakkaan on mennyt, paitsi tuossa kahden aikoihin alkoi kamalasti pelottaa enkä oikein uskaltanut liikkua täältä toimistosta. :-D Pelkäsin mm. että joku seisoo käytävän päässä ja tuijottaa ontosti hymyillen tai että joku seisoo olkkarin rikkinäisten sälekaihtimien takana ja... tuijottaa ontosti hymyillen. Eikös hurja ja villi mielikuvitukseni vaan kehittelekin kauheita juttuja?

No mutta olisi se sellainen tuijottaminen kyllä ihan kamalan pelottavaa.

Hurray, sain nyt vihdoin varattua sen gynekologiajan ja se on nyt aamulla kello 9:30. Kehoni käy kiihkeää kamppailua neiti Aikaa vastaan: ehtivätkö kuukautiset alkaa? Joudutaanko tutkimus peruttamaan (voi harmi ja hitsin hitsi jos-)? Mahaa kipristää jo lupaavasti. Sain muuten paheksuvaa maiskutusta ajanvarauksen tädiltä, kun viimein sain ajan varattua ja hän kuuli, että e-pillereitä oli enää eiliselle ja toissapäivälle. Sori vaan, etten saanut aikaa aiemmin. Uudella omalääkärilläni on muuten niin riemastuttava nimi, että meinasin puhjeta ihastuneeseen hihitykseen puhelimessa. Johtolankana kerrottakoon, että se on melkein sama kuin yhdellä edellisen kauden Putous-hahmolla.

Mr. Mallorca olisi muuten saanut voittaa Putouksen, niin lutunen kuin Munamies onkin. Mallorcan meininki on vaan niin Let's go että ihan saletisti natsaa!

Kohta pitää mennä keittelemään kullannuppusillemme aamupuuroa. Olen syvästi skeptinen homman natsaamisen suhteen.

2 kommenttia:

 1. Mie jo ihmettelinkin, että mistä ihmeestä se lets kou -juttu jokapaikkaan tunkee. Kyllä paljolta säästyy, kun ei telkkaria katso.

  Ootko ikinä nähnyt ontosti hymyilevää ihmistä? Mie en, mutta voin vannoa, että Sir W välillä hymyili silleen, ennen kuin aloitti kidutukseni. ;-DDD

  VastaaPoista
 2. Putous melkein kyllä kannattais kattoo!

  Ville demonstroi mulle onnistuneesti onton hymyn neljä vuotta sitten Varkaudessa, kun halusi säikäytellä minua, raukkaa: olin tulossa yöllä noin kolmen aikaan vessasta, oli pimeää ja eteen ilmestyi taskulampulla valaistu ontosti hymyilevä hirviönpää, joka kuuluikin siis Villelle. Järkytyin niin että melkein halvaannuin :( Ällöttävää pelotella toista noin!!

  Winston kyllä osaa... Katseen :D

  VastaaPoista

Mitäs mietit?