tiistai 29. toukokuuta 2012

kuntoilu- ja ruokahöpinöitä

Olen käynyt nyt parin päivän sisällä käynyt kahdesti ulkona juoksemassa ja se tuntuu ihanalta. Sunnuntaina 35 minuuttia (5 km?), tänään 25 (3 km?). Tavoitteena on tietenkin 60 ja aiempien juoksukokemusteni (vuodelta 2005, kröhhöm) sitten kun jaksaa juosta tunnin jaksaa juosta oikeastaan miten paljon vain. 

Mietin tätä kaupunkiasumista, tätä josta kyllä pidän, mutta noin niin kuin liikunnan kannalta. Kun välillä kuulee ihmisten sanovan, että on teennäistä lähteä salille/ jumppaan, saati jos menee sinne bussilla, että se on luonnotonta ja teennäistä. Että miksei hyödynnä arkiliikuntaa ja jätä vaikka hissiä väliin. Mietin, että okei, olisihan se hissi ihan hyvä vaihtaa portaisiin (mitä en tule tekemään, koska tuo neljän kerroksen hissimatkani on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokovartalopeilin ääreen), mutta ei se riitä. Ja arkiliikunta okei... Mitä luonnollista liikuntaa tällaisessa pienessä kaupunkiasunnossa voi saada?? Vaikka siivoaisi tai touhuaisi muuta, niin ei siinä paljon ehdi askeleita kertymään.

Luulen, ettei leipä oikein sovi minulle. Olen koko ajan turvonnut, nyt kun taas syön leipää. Eilen aamulla söin leivän ja banaanin ja hilpasin töihin, ja maha oli kuin mikäkin vauvamaha. Ja sitten  taas... Kun leipä on niin pirun hyvää. Olen testaillut, että jos söisi vaikka yhden palan päivässä, mutta ihan sama turvotus syökö yhden vai neljä. Itsekuria, young lady, itsekuria. No sitä.

Minulla alkoi eilen loma. Jippii! Viikko lomaa ja viikko ylityövapaita. Kannatti olla ahkera helmi-maaliskuussa. Lähden tänään maalle vanhempieni luokse. Molemmat siskoni ovat jo siellä, Ville tulee ylihuomenna. Pitäisi pakata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?