maanantai 18. toukokuuta 2015

Väsynyt

Huh, olen puhkipoikki. Viikko äitiyslomaan. Olen itkuinen ja pinna on kireä, tiuskin jopa Nakelle mikä entisestään lisää pahaa mieltäni. Tunnen olevani ahtaalla, ihan kuin en saisi vedettyä henkeä kunnolla. Herään joka helvetin aamu kuudelta. Olen koko ajan läsnä, niin töissä kuin kotona. Olen kiukkuinen ja tunnun itsellenikin vieraalta. Viikko äitiyslomaan.

Viikonlopun teemana oli turistina Helsingissä: lauantaina Naken kummin ja tämän tyttären kanssa Lintsillä, eilen Villen ja Villen tädin kanssa Korkeasaaressa. Ja nyt alkaa mun treffit sohvan kanssa joten moi.

6 kommenttia:

 1. Ääääh, onpa ikävä kuulla, että fyysinen jaksaminen on kaiken lisäksi ihan koetuksella. Ei varmaan auta muuta kuin laskea päiviä ja sitten tunteja töiden loppuun. Hyvin olet kyllä jaksanut. Just katselin Romeo ja Julia -illan kuvia ja mietin, miten olet jaksanut, kun silloin oli jo tukala olo alkanut.
  Eihän se äityisloma kyllä uniin auta, jos Nakke kuitenkin herättää aamulla.. Voin tulla kesäkuussa joku päivä yökylään ja aamuseuraksi Nakelle, jos vaikka niin saisit nukuttua edes kerran?

  K

  VastaaPoista
 2. Kiitos tsempistä taas! Joo ihan kohtahan nuo työt loppuu, enää neljä vuoroa.

  Ai kamalaa nuo kuvat, poista ne missä mä esiinnyn, ainakin siitä ratikkapysäkiltä! :D Oon kamalan näköinen niissä! Aivan liian tarkkoja :D

  Heti kun eilen valitin niin tänään nukuttiinkin puol kahdeksaan. Juhlaa :D

  t. ambra kirjautumatta

  VastaaPoista
 3. Heh, hyvä, että sait nukkua... Puol kasiin =D. Mutta oikeesti, kiva, että sait vähän enemmän unta. Ja jee edelleen töiden lopulle.

  Katsotaan niitä kuvia sitten kesäkuussa =).

  Pian nähdään!

  K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens viikollahan me jo nähäänkin! :) Näin unta et tulit yöbussilla ja sulla oli kaks skeittilautaa mukana. Sanoit: "Serbiassa kaikki skeittaa " :D :D

   Poista
  2. =D =D
   Miten on mahdollista: koko viime viikon long boardit oli aikamoinen puheenaihe täällä =D.

   K

   Poista
  3. Sulla olikin todellinen LONG board: sellanen parimetrinen kakkosneloslaudoista tehty lauta :D :D Toinen oli sit normaali. Olit vähän vaikeuksissa menopeliesi kanssa :D

   Poista

Mitäs mietit?