tiistai 30. elokuuta 2011

Helppo elämä

Olen viettänyt kivoja päiviä. Viime viikolla käytiin Villen kanssa yhtenä iltana heittelemässä frisbeetä. Se tuntui sellaiselta, miltä liikunnan pitäisi varmaan aina tuntua, se oli hauskaa ja sellaista luonnollista liikkumista: hyppimistä, kurottelua, kyykistelyä. Ja siinä tuli hiki ja hengästyi.

Eilen käytiin lähibaarissamme yksillä ja nautittiin kotona pihvejä, salaattia ja lonkeroa. Rakastan vuorotyötä, sitä miten maanantai voi olla juhlapäivä, vapaiden aatto. 

Sunnuntaina olin siskoni kanssa kirpputorilla myymässä. On aina vähän jäätävää, miten ihmiset nyppivät omia lempivaatteitani ja tinkivät hintaa kahdesta eurosta euroon ja eurosta viiteenkymmeneen senttiin... Pieneksi jäi voitot tuolta keikalta, loput vaatteel lensivät UFFin laatikkoon ja nyt on vapautunut olo, kun kaapissa on vain kivoja vaatteita joita käytän. En halua enää koskaan ikinä milloinkaan ostaa mitään heikkolaatuista paskaa, joka kuukauden päästä päätyy kaapin perälle ja siitä kirpputoripinoon.

Äsken siivottiin ja sen jälkeen kävin lenkillä. Tunti meni joutuisasti, kun juteltiin melkein koko aika siskon kanssa puhelimessa. Illan ohjelmassa on pari lasia viiniä ja leffa "Vettä elefanteille", josta olen kuullut niin paljon kehuja että sen on pakko olla hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?