sunnuntai 21. elokuuta 2011

Vihainen pyöreä pikku lihapulla

Tänään on viimeinen lomapäivä. Olen vähän down eli siis alamaissa asian johdosta. Asian johdosta minua on myös tänään kamalasti ärsyttänyt monet sinänsä pikkuasiat, kuten:

- Se että kirjoitetaan joku sana englanniksi, vaikka sille olisi olemassa suomenkielinen vastine. Niin kuin vaikka tuo down, tai personal trainer, tai all include - hotelli. Hyi hitto! Mikä on kun ei kaunis kielemme kelpaa, häh?! Ei se tee sinusta hienompaa tai jotain maailmannaista tai -miestä jos et osaa omaa äidinkieltäsi vaan se tekee sinusta vähän teennäisen ja hölmön. Perkele.

- Se jos ihmiset vaikka jossain haastatteluissa sanovat asuvansa esimerkiksi Punavuoressa tai Herttoniemessä. Hei haloo, ne ovat kaupunginosia! Miksi muun kuin helsinkiläisen pitäisi tietää Helsingin kaupunginosat? Tietävätkö nämä urpot sitten Iisalmen, Oulun tai Kokkolan kaupunginosat nimeltä? Suomi on muutakin kuin Helsinki!

- Se että pitäisi olla jotain hienoa ja erikoista, pitäisi puhua viittä kieltä ja ratsastaa norsulla ja olla kopea ja nokkela. Mikä vika on tavallisuudessa, siinä että syö pullaa eikä jotain pikku nökäreitä ja ei jaksa olla säkenöivä ja nokkelava vaan on ihan vaan sellainen tavallinen, hidas, hiljainen, ja välillä taas remakka ja esillä. 


Ja että huomenna vielä töihin. Oikeastaan on ihan kiva mennä, on vähän ikäväkin, mutta  tuo kaunis ajatus ei tavoita mieleni äkäistä puolta. Olen ollut tänään yksin kotona ja tehnyt sentään hyvää ruokaa, lihapullia ja kasvisgratiinia, ja nyt menen syömään vähän lisää ja yritän tulla yhtä kivaksi kuin pyöreä pikku lihapulla. Perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?