perjantai 6. tammikuuta 2012

Koti ja sen hengetär
Rakastan kotiamme. Ihan tavallinen 45 neliön pikkuruinen vuokrakaksiohan se on, mutta näiden kolmen täällä asumamme vuoden aikana se on jatkuvasti elänyt, muokkautunut koko ajan mieleisemmäksi ja omemmaksi. Toivon välillä melodramaattisesti (vähän samaan tapaan kuin välillä itken sitä päivää, kun Kirppu-kissasta jokus aika jättää), ettei tarvitsisi koskaan muuttaa täältä pois.

2 kommenttia:

  1. Teillä ON ihana koti. Mie en millään tajua, että se on vain 4 neliötä suurempi kuin minun pilttuuni, se tuntuu paljon suuremmalta. Varmaan mulla sauna ja kylppäri vievät asuintilaa, samoin pitkä käytävä. Pah.

    Ja harmi, että joudutte muuttamaan. Eikö millään sitä voisi perua?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista, ilahduin! Tämä on kyllä hyvin suunniteltu asunto, vähän käytävää. Varkaudessahan meillä oli 62 neliötä se asunto, mutta pitkän käytävän ja kummallisen pitkulaisen olohuoneen vuoksi oli vaikea sisustaa eikä sitten tuntunutkaan niin isolta. Ne neliöt oli pöllösti käytetty: keittiö oli pitkulainen koppero, tosiaan se pitkä käytävä, ja sitten olkkari ties miten iso.

    Viisi vuotta se näissä työsuhdeasunnoissa on. Ehkä sitten voi saada uuden, mutta voi olla, että siinä vaiheessa on jo työn ja ehkä koko asuinpaikan vaihto ajankohtaista. Mene tiedä :)

    VastaaPoista

Mitäs mietit?