torstai 24. huhtikuuta 2014

Tylsyydestä rakkauteen ja takaisin

Viimeiset pari päivää ovat olleet kammottavan tylsiä. Hyvää perusarkea, kiireetöntä olemista, sopivassa suhteessa työtä ja lepoa. Sellaisia päiviä joita varmaan töihin palattuani kaipaan, mutta jotka nyt saavat minut melkein kirkumaan turhautumisesta. Tai saivat, koska äsken vietettiin niin ihana iltahetki Naken kanssa, että nyt on vain tosi rauhallinen ja vähän väsynyt mieli. Keinuttiin vaan pitkä tovi sylikkäin kiikkustuolissa, molemmat unen ja valveen rajalla; silittelin tyttäreni täydellisiä hiuksia ja täydellistä piskuista selkää, hän näpersi paitaani, oltiin vain. Tuli ihanasti mieleen se kun hän oli pieni vauva ja aina vain kannoin häntä repussa. Nyt ei olla pitkään aikaan oltu noin, ilman mitään tekemistä, mutta pitäisi varmaan ottaa tavaksi. Tuollainen hetki, johon tiivistyy kaikki maailman aika.
 
Olen taas vaihteeksi rahallisesti aika peeaa ja harmikseen monet kosmetiikkakapistukseni alkavat loppua. Tehtiin eilen Naken kanssa retki Vantaalle Vahinkotavarakeskukseen ja hurray for virolainen halpakosmetiikka, kahdeksalla eurolla sain hiuslakan, käsivoiteen, kropparasvan ja meikinputsarin. En ole koskaan ollut mikään luksusmerkkien käyttäjä, mutta kyllä töissä ollessani saatoin helposti pistää vaikka 70 euroa kosmetiikkaan ja kaiken maailman rasvoihin ja hiusjuttuihin. Mutta jos nuo halpajutut toimii niin taidanpa rueta jatkossakin ostamaan niitä. Ei ne edes näyttäneet niin halvoilta seistessään uljaina kylppärissämme (, vakuutti köyhä nainen itselleen).

Sain eilen jäädä nukkumaan Villen hoitaessa aamuvukin. Samoin Naken yöheräämiset olivat hänen vastuullaan. Havahduin pari kertaa mutta sain heti unta, ja voi taivas miten ihanaa oli kun ei tarvinnut nousta! Ja sitten sai vielä jäädä nukkumaan, oi oi. Otetaan tuo tavaksi parina päivänä viikossa, paitsi tietysti jos Villelle siunaantuu kovasti aamuvuoroja.

Eilen kahvakuulailin, tänään kävin aamuhölkällä. Voin siis hyvillä mielin syödä nyt pizzaa niin että maha repeää, eh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?