sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Synnytyshimo

Haluan synnyttää!! Olen koko illan painellut akupisteitä ja toivonut tuntevani paineen ja ah, sinne menivät lapsivedet. Ihan hyvät supistukset niitä pisteitä hieromalla saakin, mutta samantien sitten laantuvat. Kohtahan minulla joka tapauksessa on pikkuinen tyttöni sylissä, mutta ei jumankauta jaksaisi tätä odottamista... Mikähän siinäkin on. Ei ainakaan jännitä synnytys kun niin malttamattomana sitä odottaa. Tänään pakkssin sairaalakassinkin, ostin oikein uudet shampoot ja hoitsikat ynnä muut tykötarpeet. Eilen kokosin hoitopöydän (Nakke osoittelee sitä nyt koko ajan ja kertoo miten vauva nukkuu - korkea ja laidaton peti olisi pienellä!), tänään pesin kaikki pinnasängyn petivaatteet ja siivosin lasten vaatekaapit.


Eilen oltiin Naken kanssa ensin aamulla melkein pari tuntia kauppareissulla (N sai kävellä niin paljon kuin jaksoi ja menikin melkein kilometrin yhteensä, mutta vauhtihan nyt ei päätä huimaa) ja päikkäreiden jälkeen vaihdettiin leiriä Sörnäiseen sinne kolme-vee kemuihin. Tänään Villen täti oli meillä kylässä ja huomiseksi olisi suunnitteilla Lintsi-reissua rakkaan kummipojan ja tämän äidin kanssa. Siis jos en ole kiljumassa Kättärillä ja puristamassa Villen kättä mustelmille, mikä olisi kaikkein mieluisin vaihtoehto.

2 kommenttia:

  1. Eihän sulla olis laskettuun aikaan enää pitkälti, parisen viikkoa. Minkäs kokoinen Nakke oli syntyessään? Tämä uusi tulokas on nyt jo Heidin syntymäpainoa kilon painavampi. Tosin en tiedä kuinka paljon noihin ennustuksiin on luottamista, kun minun/Heidin kohdalla meni huti kolmisen kiloa ��. Mutta tsemppiä loppu odotukseen! Pian se uusi vauva sieltä syntyy. Ellei ole jo syntynyt.

    VastaaPoista
  2. Ei valitettavasti ole vielä syntynyt :D Joo ei oo enää pitkä aika! Mulla on molemmissa raskaudessa ollu tässä lopussa ihan käsittämättömän levoton ja odottava mieli :D Yks päivä tuntuu suunnilleen viikolta kun niin kovasti odottaa. N oli kolme kiloa syntyessään 40+3 viikolla, lääkäri arvioikoon muistaakseni ihan nappiin. Nyt tämä uusi painoarvio saatiin ultralla. Kovin paljon ei tartteis enää kasvaa ;)

    VastaaPoista

Mitäs mietit?