lauantai 24. lokakuuta 2015

Plussat ja miinukset

+ En ollut tolkuttoman väsynyt aamulla.
+ Nakke halusi aamulla halia ja kiehnätä kainalossa ennen kuin meni Villen kanssa aamupalalle.
+ Sain olla vauvan kanssa kahdestaan puolitoista rauhallista tuntia, kun Ville oli Naken kanssa kirjastolla katsomassa taikuria.
+ Tein hyvää, edullista ja nopeaa kasvisruokaa (jonka ohjeen bongasin jostain blogista): 250g spagettia keitetään, valmistuttua laitetaan siivilään odottamaan. Kattilaan iso luraus oliiviöljyä ja pussillinen pakastepinaattia sekä maun mukaan pilkottua valkosipulia öljyyn, sitten spagetit joukkoon ja vielä 200g fetaa isoina kuutioina. Valmis! Maistui koko perheelle.
+ Sain myytyä rintapumppuni viestiteltyäni n. viikon sen ostaneen naisen kanssa. Osasin tsempata imetyksessä olematta painostava hiillostaja, ja hän laittoi vielä kauppojen teon jälkeen viestiä.
+ Vauva on ollut syötävän suloinen. Hän on minun kuopukseni, meille muuttanut pieni ihme.
+ Sain siivottua ja sisustettua eteisen!
+ Imuroin.
+ Leikin Naken kanssa.
+ Olin molemmille lapsille läsnä.
+ Sain viettää kivan ja leppoisan päivän.


- Pienimuotoisesti loukkasin selkäni yöllä, kun ei tuo reilun kuuden kilon punnuksen nostelu makuuasennossa monta kertaa yössä aivan pöhnässä ole maailman ergonomisinta hommaa. Onneksi burana laukaisi pahimman jumin!
- Vedin herneen nenään kun lähdettiin ulos ja vauva huusi ja Nakke, noh, ei tehnyt mitään, mutta tiuskaisin hänelle hanskasta kadonneen peukalon takia. Kaduin kyllä heti jad melkein heti pyysin anteeksi ja pussasin posken märäksi, ja hän hymyili niin nätisti että sydäntäni vihlaisi.
- Muistelin vanhoja asioita ja olin apeana.
- Muistin taas miten inhoan liikakilojani, etenkin mahamakkaroita ja jenkkiksiä.
- Maksoin laskuja ja tilille ei jäänyt yhtään rahaa.
- Suupielessä on kipeä herppes tms.
- En jaksaisi käydä suihkussa. Ainakaan en pese hiuksia! (t. Kapinallinen...rasvatukka. No mutta perunajauho pelastaa!)

4 kommenttia:

 1. Auts, kuulostaapa inhottavilta noi fyysisen puolen vaivat, mutta onneksi plussalista on muuten pidempi kuin miinuslista.

  Hyvät kokkaukset! Mä en oo viittinyt ostaa kattilaa eli mun kokkaukset riippuu ihan siitä, milloin saan kattilan lainaan: muuten pitää pärjätä pannulla.

  Musta näytit siinä "perhe kirjastossa" kuvassa oikein timmiintyneeltä! Uskon kyllä, että itsehän sitä tietää, mistä haluis vielä pois jne. mutta näin ulkopuolisin silmissä hyvältä näyttää!

  K

  VastaaPoista
 2. Oi, mistä siis satunnaisesti saat kattilan lainaan? Kysyy kauhistunut emäntä :D

  Oi kiitos kehuista! Joo kyllä se kymmenen kiloo pitäis saada pois niin pääsis normaalipainoon. Viime kuussa oli lähteny 1,5kg et tää on aika hidas projekti 😃

  VastaaPoista
 3. Musta 1,5kg kuussa kuulosta just hyvältä vauhdilta. Lukion terveystiedon tunnilta muistan, että puoli kiloa per viikko on maksimivauhti, jos haluaa pysyviä tuloksia. Jee hyvä sinä, hyvin menee!

  Lainaan kattilaa naapureilta. Siis jo valmiiksi tutuilta ihmisiltä =D.

  K

  VastaaPoista
 4. Ai no sittenhän mulla om ihan oikea tahti! :)

  Hyvä että kattilajuttu selvisi :D :D

  VastaaPoista

Mitäs mietit?