sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kauneudellisia asioita

Kävin keskiviikkona töiden jälkeen kampaajalla. Taas siinä oppilaskampaamossa, jossa viimeksi sain niin tylyä tylytystä hiusteni kunnosta ja kasvatusaikeistani. Oikeasti ihan polvet tutisi ja sydän hakkasi vuoroani odotellessani! Ja sitten kävikin niin, että meni hyvä jännitys hukkaan: kampaajatyttö oli todella mukava ja ystävällinen (hän mm. sanoi, että hiukseni ovat hyväkuntoiset eikä välttämättä tarvitsi leikata yhtään! Hah! Murskavoitto! Sulosointuja! Olen kerran aiemmin koko elämäni aikana kuullut tuollaista ja voi että se hivelee.), väristä tuli erittäin mieluinen (juurikasvu piiloon ja hiusten alaosio tummaksi eli sama setti kuin viimeksi) ja se opettajakaan ei ollut ilkeä. Koko hoito maksoi 54 euroa, mikä on varsin kohtuullista. Kiitin lähtiessäni kampaajani noin seitsemänkymmentä kertaa. 

Yhtenä iltana katsottiin Villen kanssa Dharmaa ja Gregiä, jonka dvd:n ostin joululomalla. Odotin nostalgisuuden ryöppyä, mutta... Onko kenestäkään muusta se Dharma ihan vähän ärsyttävä? Impulsiivinen, ailahtelevainen, vastuuton. Soo soo! :-D Ihan suloista (ja nostalgistakin) katseltavaa kyllä, ja Dharman tyylin innoittamana vihdoin toteutin haaveeni pitkistä hameista ja naputin tilauksen H&M:lle. Olen aina pitänyt pitkiä hameita vähän typerän näköisinä ja noitamaisina, mutta nyt on kelkka kääntynyt ja voi miten en malttaisi odottaa pakettiani. Toivottavasti en joudu pettymään ja näytä sitten joltain mummolta/ kulahtaneelta hipiltä... Tai mieheltä hameessa, kun pitkät helmat nuolevat miehisiä raajojani. (Traumatisoiduin, kun tässä taannoin yksi ipana sanoi minua "sedäksi, tosi tuhmaksi sedäksi". Isänsä korjasi, että ei kun se on täti, mutta lapsi vain intti että ei kun setä.) 

Kohta menen ennen iltavuoroa kuntosalille. Piti käydä jo eilen, mutta sitten olikin niin kivaa nukkua, että jäi aikeeksi vain, ja vähän ehkä nakuttavaksi omatunnoksi. Mutta nyt, tänään: setä lähtee pumppaa rautaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?