perjantai 30. marraskuuta 2012

Lyhyt katsaus häihin

Eilen, 29.11., oli tosiaan hääpäiväni. Yritän nyt kirjoittaa tyylilleni sopimattomasti lyhyesti ja tiivistetysti, koska muuten tästä postauksesta tulee kilometrin mittainen. Ja lähden huomenna aikaisin aamulla Lontooseen ja yritän pikkuhiljaa päästä nukkumaan. Sekä, kuka sellaisia kilometrin mittaisia jaksaisi lukea?

Olimme suunnitelleet häitä elo-syyskuulta, melko pian sen jälkeen kun olin ostanut meille Lontoon lennot. Kihlaus oli 17.11.2010 ja siitä asti Ville on välillä kysellyt, milloin menemme naimisiin. Minua jotenkin stressasi koko asia kunnes vihdoin yhtenä päivänä koin  valaistumisen ja sanoin, ihan tyhmää olla vain kihloissa, mä haluan naimisiin. Sitten vaan maistraattia varaamaan, hääkuvausta, ravintolasta pöytää, sain valita sormuksen, ostin uudet vaatteet, Ville osti myös uudet vaatteet. Panikoin ja stressasin ja sitten vähän ennen häitä kaikki vain loksahti paikoilleen ja tuntui hyvältä, rauhalliselta, onnelliselta.

Hei sori, en jaksakaan nyt kirjoittaa enemmän.  Jatkan ehkä Lontoossa, jos on iltaisin kirjoitusfiilistä, tai sitten viikon päästä. Voikaa hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?