sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tarjous vain tänään: eukko entistä ehommaksi!

Poden pitkästä aikaa sunnuntaimasennusta. Tiedättehän, ollut ihanat vapaat ja nyt niistä viimeisin kääntymässä iltaan. Haluaisi kääntää aikaa taaksepäin ja elää jokaikisen vapaan hetken intensiivimisemmin, "paremmin". Haluaisi tehdä ne asiat, jotka nyt muistuttavat tekemättömyydestään, ulkoilu, ystävien sähköposteihin vastaaminen, kotihommat. Ihan kuin nyt olisi joku elämäni vihonviimeinen vapaapäivä ja tämän jälkeen ei enää ikinä. Hah. Nytkin on edessä vain kaksi iltavuoroa ja sitten taas vapaata. Ja sitten taas työtä ja sitten vapaata työtä vapaata työtä vapaata työtä, sitähän tämä elämä on.

Yleensä muuten tykkään palata pitkiltä vapailta töihin. Olen sen verran työhullu, että liika vapaa on liikaa, ja vapailla saan aina ladattua akut niin että oikein puhkun intoa palatessani sorvin ääreen (tiedän, kuulostan tosi ärsyttävältä).

Käytän tämän viimeisen vapaailtani - rästihommien sijaan - kotispan merkeissä. Pöydällä on tuore kimppu punaisia tulppaaneja ja "fresh laundry" - tuoksuinen kynttilä, varpaissa uusi kirsikanvärinen lakka, hiuksissa sävyttävä hoitoaine vaikuttamassa, kasvoilla kuorinnan jälkeen finnilaput. Rentouttavaan "eukko entistä ehommaksi" hoitoomme kuuluu myös sheivaus ja kasvonaamio. Ja hän on kuin uusi! Kauhea hommahan tässä on (oikeasti), ja välillä selväpäisinä hetkinäni mietin, että ihan tosissaan kaiken naisten ulkonäköön liittyvän hupatuksen taustalla on pakko olla salaliitto, jonka tarkoitus on pitää naiset puuhakkaina ettei jää aikaa - niin, mille?


Kyllä se on rankkaa olla nainen, kuten Ville aamulla (asiantuntevasti) sanoi.

7 kommenttia:

 1. Joo toi sunnuntaimasennus on ihan uskomaton! Tosiaan, kyllä ne vapaat/viikonloppu tulee uudestaan, ei mitään hätää =D Silti usein hirvee angsti tai vähintään haikee olo siitä kun arki alkaa taas.
  Mä oon viime aikoina miettiny hyvinkin paljon just tollasia salaliittoteorioita, mitä naisten päänmenoks on kenties kehitetty. Tai sitten ei =D Paha toi vika lause, repesin xD
  Zazu

  VastaaPoista
 2. Tosiaan, EI MITÄÄN HÄTÄÄ :D Kyllä ne vapaat tulee, ja eihän arjessakaan mitään vikaa oo. Mulla on kyllä ollu nyt ehkä liikaa vapaata, tuntuu ettei jaksas tehä tätä vähääkään.

  salaliittoteoriat on kyllä mielenkiintoisia! Tosin menee pää pyörälle kun niitä liikaa miettii :D

  Joo Ville, asiantuntija ;)

  VastaaPoista
 3. Zazu: tuota se sukupuolen tutkimuksen opiskelu teettää!! ;)

  Ja Ambra: tällänen posivinen arvosteleva kommentti: tykkään sun kirjoitusten otsikoinneista kovin. Ne osuu aina ytimeen. Hienoa.

  En kommentoi kaunistautumista, koska itselläni rasvainen ja takkuinen fleda vaan roikkuu palstoilla ja nenän iho on niin kuiva, että se halkeilee. Nice.
  Ja ostin huulipunan reissusta ja säälittävyyden huippu: en vaan osaa levittää sitä siististi. Nyt aina kun näen kadulla naisen, jolla on huulipunaa, katson häntä oikein pää kallellaan ja ihmeissäni: miten se tuon teki.

  Slovenia on puhunut.

  K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos positiivisesta arvostelusta! ;) Otsikot on välillä vaikee keksiä.

   Jos se huulipuna leviää niin huultenrajauskynä/ huulten pohjustus voi auttaa. Tai jos se menee huulten uriin niin huulirasva. Handlaan asian teoriassa ;)

   Minkä värisen/ sävyisen punan ostit?

   Poista
 4. K: I know, mutta tykkään kyllä opiskella sitä! =) Ja tohon huulipuna-juttuun, high five, mäkin oon ruennu käyttämään. ja joo, sen levittäminen sais olla helpompaa =D
  Zazu

  VastaaPoista
 5. Ostin kaksi: eka muka kirkkaan punaisen olematta räikyvän punainen, mutta se olikin sit vähän tummempi ja sit toinen on,noh, vähän vaaleempi ja kirkkaampi.
  Ostin tänään sellaisen siveltimen, koska mun uuden kämppiksen äiti neuvoi (kämppiksen välityksellä tosin), että huulipunaa kannattaa levittää ohuella siveltimellä. Ja viime lokakuun (?) Olivia komppaa.
  Eli katsotaan, miten käy. Ja milloin on aikaa ruveta pelleilemään: harvoin nimittäin oon montaa tuntia yhteen pötköön kotona, että kerkeis harjoitella.
  Niin ja miten sen saa pois huulista?? Saippualla?

  VastaaPoista
 6. Nyt vasta huomasin tän kommentin! En kyllä tiiä millä sen sais pois, ehkä perusvoiteella pyyhkimällä? Ja varmaan saippuallakin lähtee, jos on noin ronskit otteet :D He he? :D Kysy kämppiksen äidiltä ;)

  Ihan härö kommentti, heräsin just..

  VastaaPoista

Mitäs mietit?