sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

22

Ystäväiseltäni Kummitukselta nappasin tällaisen meemin:
Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.
Eli, tässä 11 asiaa minusta:
1. Ihoni ei ole koskaan (paitsi ehkä vauvana) ollut mikään siloinen ja virheetön, vaan olen kärsinyt milloin rasvaisuudesta, milloin epäpuhtauksista, milloin kuivuudesta. Kesäisin palan. Kuitenkin nuo eivät ole mitään verrattuna ihottumaan, joka on viime vuosina puhjennut ihooni keväisin. Yhtenäkin aamuna naamani näytti siltä, että olisin polttanut sen jossain onnettomuudessa: paksu punainen läikkä poskipäällä ja kääpämäistä sieni-ihottumaa leuassa. Tiedän, inhottavaa.
2. En voi sietää neuvomista. Siitä tulee sellainen olo, että olisin neuvojan mielestä ihan umpidorka, joka ei itse osaa hankkia tietoa. Esim. ihottumaani olen saanut kysymyksen, käytänkö voidetta. No en kuule kun pyhällä hengellä yritän parantaa! Neuvoja asettaa itsensä toisen yläpuolelle ja vielä joskus voi koittaa se päivä, kun minä yksinkertaisesti pimahdan jonkun "hyvää tarkoittavan" neuvon saatuani. Toivon, että totutellessani elämään pienen vauvan uunituoreena äitinä ihmiset osaisivat kunnioittaa etsikkoaikaani eivätkä tulisi tarjoamaan ties mitä niksejä kuinka.minä.lapseni.hoidan.
3. Pidän itseäni ihan älykkäänä ihmisenä, mutta esimerkiksi tänään uutisia katsoessani en tiennyt yhdestäkään aiheesta mitään. Tynnyrissä säkki päässä, miten niin?
4. Sain vähän aikaa sitten palkankorotuksen!
5. Äitinä toivon olevani johdonmukainen, kärsivällinen, innostuva, inhimillinen ja hyväksyvä. En tahdo olla tukahduttava, ilkeä, epäjohdonmukainen, lyhytpinnainen, vähättelevä, kiireinen.
6. Olen taas koukussa täykkäreihin. Äsken katsoin kolmannen kauden loppuun ja kunhan saan kirjoitettua tämän teen vähän toimistohommia ja lösähdän sitten sohvalle neloskauden pariin.
7. Tykkäisin hyvistä, pitkistä keskusteluista mielenkiintoisista aiheista, mutta sellaisia syntyy harvoin. Joko keskustelua ei vain tule tai sitten ne luisivat henkilökohtaisuuksiin tai inttämiseen pikkujutuista.
8. Tilasin vähän aikaa sitten Stockalta sadallaviidelläkympillä vaatteita. Kevät, mikä ihana tekosyy.
9. Osaan olla melkoinen marttyyri. Esimerkiksi eilen ja nyt yöllä olen oikein mässäillyt sillä, miten joudun taas viettämään vapun yksin, miten minulla ei ole ystäviä ja miten olen yksin, yksin, yksin! Olen piirtänyt itsestäni kuvaa (mielessäni sentään) laahustamassa yksin pää painuksissa ja kyynel silmäkulmassa alakuloinen vappupallo toisessa kädessä, makkara toisessa, vapputorilla joka lisäkseni on täynnä onnellisia perheitä, ystäväporukoita ja rakastavaisia.
10. Ajattelin tänään vähän surullisena, etten ole enää ihan nuori. Tiedän, tiedän, niin.
11. Leivoin alkuyöstä täällä yövuossa sitruunamarenkitorttua. Siitä tuli ihanaa.
Sitten 11 Kummituksen kysymystä ja vastaukseni niihin:
1. Oletko hurahtanut vaihtoehtolääkintään? Mihin?
- En ehkä hurahtanut, mutta esim. flunssassa vannon inkiväärin nimeen. Se ihan oikeasti puskee taudin ulos! Seuraavaksi tahtoisin kokeilla tähän ihottumaiseen ihooni kookosöljyä.

2. Inhokkiruoka? Miksi? Jos ei ole, miten olet sellaiselta säästynyt?
Hmmm. No ainakin kaikki läskiset ja rasvaiset lihajutut, pahimpana tietysti läskisoosi, jota en kyllä varmaan ole maistanut. Ylipäätään ruoat, joissa suutuntuma on jotenkin niljakas. Mämmi, vaikken ole sitäkään varmaan 20 vuoteen syönyt, mutta hei - mämmi?.

3. Lempivuodenaika? Miksi?
- Kesä, se illuusio huolettomuudesta ja vapaudesta on ihanaa vaihtelua tällaiselle huolehtijalle. Jollain tapaa myös syksy, ne pimeät illat, kynttilät, punaviini ja kirpeä ilma poskilla, vaikka viime vuosina olenkin ollut joka ikinen syksy jotenkin nuhjuinen ja vetämätön.

4. Onko mielipidettä eutanasiasta? Tahdotko perustella?
- Ei ole mielipidettä, monipiippuinen juttu. Periaatteessa kannatan, mutta mietin esim. lääkäreiden asemaa ja sitä, voitaisiinko eutanasia-oikeutta jotenkin väärinkäyttää.

5. Jos et bloggaisi, minne vuodattaisit?
- Päiväkirjaan ja ystäville.

6. Onko sinulla erityislahjaa? (Laulaminen, jonglööraus, piirtäminen, neulominen, muiden houkuttelu huonoille teille tms)
- No olen aika hyvä yhdistämään asioita kokonaisuuksiksi, ilman että yrittämällä yritän, aivoni tekevät sen itse. Siinä se, valitettavasti. Haluaisin osata esim. piirtää, kirjoittaa, laulaa, ratsastaa... Välillä tuntuu, että osaan kaikkea vähän enkä mitään kunnolla, mutta sitten putoan maan pinnalle ja muistan, että enhän minä osaa kuin jotain vähän.

7. Tahtoisitko jonkun erityisen lahjan? Minkä?
- Yllä vähän jo vastasinkin, joten sanotaan nyt vaikka että sata tonnia olisi kiva. :-D

8. Mihin baariin tahtoisit kanssani?
- Vaikka sinne Zetoriin ;-) Ja biljardia pelaamaan jonnekin! Kaikki lähiöbaarit on olleet tosi jees.

9. Mistä tahtoisit, että sinut muistetaan kuolemasi jälkeen? Vai tahdotko, että sinut muistetaan?
- Hmmm. Ehkä hyvistä teoista ja ystävällisistä sanoista, hyväksyvästä tatsista, lämmöstä, siitä että kanssani on hyvä. Ja todellakin yahdon, että muistetaan! :-D

10. Onko jonkin jäänyt elämässä kaihertamaan? Olisiko pitänyt tehdä toisin?
- En nyt keksi. Elämä on mennyt hyvin.

11. Onko kaveri/ ystäväpiirissäsi blind date kandidaattia kummitukselle?
- En keksi häntäkään, ja muutenkin arastelen amorin roolia.
Nyt pitäisi vielä keksiä 11 kysymystä ja kelle tämän haasteen heittää, mutta tehdäänkin niin, että jos tahdotte osallistua niin antakaa minun tietää, niin keksin sitten kysymykset. Tajusin nimittäin, että tässähän tulee kiire jos meinaan saada työt tehtyä ennen virkistävää jaksoa Täykkäreitä!

2 kommenttia:

 1. Nooh, ne sinun ikäluokkasi nuoret miehet on jo nähty, että enköhän ihan suosiolla jätä ne jatkossa rauhaan, vaikka olisit miten kauppaamassa sellaista.

  Lähiöbaarit ovat kivoja. Katsotaanhan taas sitten, kun sinusta on niihin lähtijäksi. ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on hei monenikäisiä sukulaisia - voitaisiin päästä samaan sukuun! :D

   Joo joskus taas radalle, milloin se armoitettu hetki sitten koittaakaan! :D

   Poista

Mitäs mietit?