tiistai 2. huhtikuuta 2013

Olemme olleet onnellisia

Toissapäivänä, pääsiäissunnuntaina, jätettiin Villen kanssa munat ja pashat väliin ja könyttiin kellaria siivoamaan. Olin nähnyt lähes painajaisia roinaa täynnä olevasta kopperostamme, ja täynnähän se olikin, mutta aika vähän oli roskiskamaa. Puoli jätesäkillistä lumppua ja risa Ikean tietokonepöytä saavat lentää mäkeen, kolme muovikassilista vaatetta lähti Uffille ja muut tulevat seuraamaan meitä muutossa sitten ensimmäinen kesäkuuta.

Samalla muuttobuumilla siivottiin myös keittiön kaapit. Miten niin innoissaan uudesta kämpästä? ;-) Kolme muovikassilista rumia astioita odottaa vientiä lasinkeräykseen, tai ehkä sittenkin pelastusarmeijan kirppikselle.
 
Vaikka onkin iiiiihaaaaaaaanaaaaaa muuttaa, on samalla vähän haikea olo. Ollaan tykätty kamalasti asua tuolla Meilahdessa, joka on sopivasti syrjässä ja kuitenkin esimerkiksi kävelymatkan päässä keskustasta. Lisäksi tuolla asuminen on ollut hyvä ajanjakso meidän kummankin elämässä, ollaan saatu mieluisia töitä, parisuhteemme on lujittunut, elämä on ollut melko tasaista ja onnellista. Opiskeluaikana kiusanneet rahahuolet ovat pysyneet poissa. Elämä on ollut hyvää.
 
Tänään kävin moikkaamassa vanhempiani lentokentällä, he lentävät siskoni luokse lomalle. Samalla sain toisen siskoni seurakseni. Ajelimme vähän hysteerisinä bussilla keskustaan, söimme pitkän kaavan kautta ravintolassa ja juttelimme niin, että ruoat jäähtyivät lautaselle. Kävimme Chaplinissa pelaamassa biljardia, hävisin kaksi-yksi mutta siinäpä hävisin. Halasimme rautatieasemalla ja sitten tulikin vähän kiire ehtiä kodin kautta tänne yövuoroon. Ja täällä sitä nyt ollaan, vielä kolme tuntia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?