torstai 18. huhtikuuta 2013

Pieni fiilistely

Rv 3+6

Rv 20+3

12 kommenttia:

 1. Hoikkahan sie olet kuin mikä! Sulla on horisko lääkäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta tuo kuvakulma on jotenkin jännä, hoikentaa. Syy valita just tuo kuva ;) On mulla painoindeksi melkein 27 että ihan oikeessa oli terkkari.

   Poista
 2. =)
  "Looking gooog Mr. Kotter!!"

  K

  VastaaPoista
 3. Näytät kyllä tosi hyvältä tossa kuvassa :) looks goooood =)
  -Zazu

  VastaaPoista
 4. Ihana vauvamassu <3. Toiv. nään sen pian livenä (ja sinutkin) :D. Ärsyttävää olla niin sidottuna tohon harkkaan, kun oon tottunu vapaanpaan koulunkäyntiin, valivali!

  -Miia

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :) olin nyt yhen päivän pikavisiitillä kotikonnuilla, piti käyä hakee kesärenkaat. Seur.kerran kun tuun niin toiv.nähhään! Ja tsemppiä harkkaan, tuntuu että eikö se lopu ikinä! :O

  VastaaPoista
 6. Aa, mä ihmettelinkin mitä ne ladyt landella kuvat oli facessa. :D Kieltämättä sama fiilis tosta harkasta, et eikö tää ikinä lopu! Ens viikolla taas uuteen paikkaan kaheks viikkoo ja sit loppu kolme viikkoo samassa paikassa. Oon ihan kyllästyny aina uusien ihmisten tapaamiseen ja uuden opetteluun! Ja siihen ettet mitään opi sillä tavalla handlaamaan kun kokoajan vaihtuu työpiste.. ja ohjaaja. Ja aina uuteen paikkaan mennessä jännittää et mitähän siellä. VÄSYNYT. Mutta eiköhän toi viiminen viis viikkoo nopeeta mee ja sit kesällä helpottaa kun työmatka on lyhyempi eikä tartte herätä niin aikasiin ja se on samaa työtä koko 3 kk.

  -Mia

  VastaaPoista
 7. Tosi rasittavaa nuo jatkuvat muutokset! Yks syy miks en alottanu niitä terkkarin opintoja oli muisto harkoista, vaikka niistä jäi jälkeenpäin hyvät muistot koin ne kuitenin tosi väsyttävinä: se jatkuva skarppina olo, ns. vaikutuksen tekeminen, kuulumattomuus työyhteisöön, opiskelijan rooli... Eli feel your pain! Kyllähän aika onneks menee tosi nopeesti, tääkin viikko on jo puolessa (:

  VastaaPoista
 8. Oh, miten aina ymmärrätkään minua <3. Aika menee kyllä tosi nopeesti, no hätä, ens viikolla alkaa jo toukokuu! :o Ja kohta on jo elokuu! <3

  -Miia

  VastaaPoista
 9. <3 <3 Meillä kyllä keskinäinen ymmärrys toimii!

  VastaaPoista

Mitäs mietit?