tiistai 28. toukokuuta 2013

Pullukalle pizzaa

Tänään on raskausviikko 26+6 ja lääkärintarkastus. Jännittää, vaikkei pitäisi olla syytä. Paitsi että saan tietysti taas palautetta siitä, miten paino on noussut liikaa, ja hymyilen ja nyökkäilen vaivaantuneena "ei herkkuja, syö salaattia" - ohjeille ja ajattelen, ei se tiedosta ole kiinni. Sitä paitsi en herkuttele sen useammin tai enemmän kuin ennen kuin olin raskaana. Syön enemmän hyvää kuin roskaa. Liikun säännöllisesti. En ole lihonut jaloista tai käsistä, vaikka selkään onkin ilmestynyt makkara... Olen tyytyväinen, paitsi kun näen ne numerot vaa'alla, silloin tunnen paisuvani satakertaiseksi kuin piirretyissä. 

Sunnuntaina kävin töiden jälkeen Itiksessä shoppailemassa. Katselin maisemia bussin ikkunasta ja tunsin palavaa ihastusta Helsinkiä kohtaan - ihana, ihana, rakas Helsinki! Söpöjä lähiöitä, metsää, hiljaisia teitä ja vilkkaita teitä, ihana kaupunki. Miten välillä ajattelenkaan, että olet ruma...? Itiksessä en ollut ainut sunnuntaipäivän shoppailu - ajatuksen saanut - niin kuin vähän olin kuvitellut - vaan väkee oli kuin pipoo, kuten sanotaan. Ostin muutamia äitiysvaatteita, kaksi t-paitaa, shortsit, mekon, ja sitten The Body Shopista vähän tuoksuja. Ja kaupasta limua ja mandariineja. 
 
Olin pitkään ajatellut, etten hassaa rahojani äitiysvaatteisiin, ja vielä kyllä normaalitkin vaatteet mahtuvat. Mutta kyllä sopivankokoiset ja istuvat vaatteet tekevät naisen! Nyt kelpaa lähteä tohtoriin uusi mekko päällä, helmet kaulassa.

Eilen tavattiin iltavuorojen jälkeen Villen kanssa romanttisesti bussissa ja mentiin ekstemporee pizzeriaan jakamaan "Driver's special". Oli kiva istua ja jutella työpäivän jälkeen. Ulkona oli valoisaa ja lämmintä enkä voinut olla hönkäilemättä vakiofraasiani valoisista kesäilloista ja miten ne on ihme... Joka vuosi samat jutut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs mietit?