tiistai 13. tammikuuta 2015

sisustuskärpäsen purema


Sisustuskuume! Meillä on täällä iso mäntypuinen kirjahylly sikinsokin täynnä kaiken maailman kirjoja. Hyllyn vieressä on tavallinen iikea-hylly täynnä dvd-leffoja ja muutamia koriste-esineitä. Sen vieressä on yrjöttävän ruma ja epämukava ikean sohva, jonka päällä on aina koristetyynyjä, takkeja, vauvan makuupusseja ja koreja täynnä pikkuisia hanskoja, hattuja ja villasukkia kuin missäkin päiväkodissa.


Tuossa siis lähtötilanne. Olen ollut viime päiviin asti siihen aivan tyytyväinen - se on käytännöllinen ja toimiva ja kirjathan nyt kuuluvat joka kotiin - kunnnes nyt yhtäkkiä kelkka on kääntynyt tapansa mukaan livakkaan. Vihaan tuota kohtaa olohuoneessamme! Mäntypuun väri on kamala ja muutenkin hylly näyttää siltä että voisi romahtaa hetkellä millä hyvänsä, kun kannakkeet ovat vääntyilleet ja murtuilleet erinäisissä muutoissa. Puolet kirjoista on sellaista paskaa etten lukisi niitä vaikka olisin suljetussa huoneessa ilman mitään muita viihdykkeitä. Dvd-röykkiöt toisessa hyllyssä näyttävät typerältä ja sohva on kuin mikäkin jätteiden luvattu maa.


Projektini keväälle: Kaikki paskakirjat pois. Keksittävä mihin dvd:t! Sohva ja rumat hyllyt helvettiin, tilalle kaunis valkoinen hylly jossa on sulassa sovussa lempikirjat ja muutamat koriste-esineet. Sohvan tilalle ihana nojatuoli ja pikkuinen pöytä (viskilasia ja sikarirasiaa varten tietysti). Keksittävä järkevä paikka pipoille yms., takakautta kuitenkin yleensä menemme vaunuilemaan.


Olen samanaikaisesti innoissani ja kärsimätön, en nalttaisi odottaa muutosta, en kestäisi edes katsoa kammottavaa nykyistä järjestystä.2 kommenttia:

  1. Paskakirjat =D . Teillä on kyllä paljon kirjoja.
    Jee, mutta ihanaa, että pääset sisustamaan! Tiedän tunteen: on tukalaa odottaa muutosta, kun sen haluaisi hetitänäännytnyt. Ilmoittaudun mukaan huonekalukaupoille, jos paikka vapautuu!

    K

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Varmaan katellaan eka kierrätyskeskuksesta jos tsägällä löytyis ja sit pitää ostaa ihan uutena jos ei.

    VastaaPoista

Mitäs mietit?