keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Parit ärsytykset

Pikainen bloggaus kännykällä Naken "nukkuessa päiväuniaan" yläkerrassa (hirveä höpötys ja selostus kuuluu pinnasängystä. Äsken kävin vaihtamassai vaipan ja oli ylettynyt repimään sellaisen sätkynukkekoristeen seinältä :D ). Hörpin tässä samalla cappuccinoa ja lämmittelen viltin alla; nautin tästä päivän toisesta vapaahetkestäni. Toinen alkaa illalla seitsemältä Naken kavuttua yöpuuhun.


Tuli vain jostain mieleen, että tiedättekö mikä on ärsyttävä ja yleinen tapa kyläillessä? Alkaa jo eteisestä, kun hän jonka luona kyläilläänalkaa tohinalla ihmetellä, mistä löytyisi vapaa henkari mihin vieras voisi iskeä takkinsa. Ennakointia!?? Tuohon kyllä syyllistyn usein itsekin. Toinen aivan hiton ärsyttävä, kysyä vieraalta Mitäs mä nyt sulle osaisin tarjota?. Olisiko kannattanut miettiä sitä jo ennen kyläilyä?! Jos olisi pokkaa pyytäisin kepeään sävyyn leipaisemaan kakun. Koska ei ole mutisen vaivaantuneena, että no eihän minun takia mitään...


Töissä varmaan kaikki tietävät raskaudestani, mutta vain muutama on suoraan onnitellut. Tuollainenkin käytös menee yli hilseen. Ylipäänsä paljon on ärsyttäviä tapoja ihmisillä. Onneksi on sunnuntaihin asti vapaata, saan balsamoida hermojani kotipesässä.

2 kommenttia:

 1. Joo rasittavaa tuollainen ennakoimattomuus ja huono tilannetaju. Tulee tosiaan sellainen olo, että "ööh, olisko parempi, että käännyn jo ovella takaisin, kun kaikki vaikuttaa olevan niin hankalaa."

  Toisaalta itse yliajattelen vierasta: en todellakaan uskaltaisi pyytää melkein ketään kotiini ilman, että olisin varta vasten varannut tarjottavaa. Esimerkiksi tiistaina, kun jota kuinkin vanhin kaverini R tuli kylää, tarjoilun mansikkadrinkkejä", joihin löytyi aineet jo valmiiksi kotoa. Terveellä järjellä ajateltunahan juomat olisi riittänyt, mutta ei: oli pakko käydä ostamassa kaupasta vielä sipsejä ja tarjoilla myös kaapissa olleet karkit. Ja kaikki tämä ihan tavallisella vierailulla...

  K

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun kysyis että käännynkö samantien takasin :D :D

  Mäkin ehkä enemmän liikaa passaan. Kultainen keskitie olis hyvä!!

  VastaaPoista

Mitäs mietit?